Gogosarii se spala, se indeparteaza cotoarele si se taie felii sau se lasa intregi dupa gustul fiecaruia.
Se pun la fiert toate ingredientele mai sus mentionate. Cand apa incepe sa fiarba se introduc gogosarii, rand pe rand pentru a se inmuia putin.
Se scot usor cu spumiera si se pun direct in borcane. Compozitia se toarna peste gogosari asa fierbinte si se leaga bine borcanele. Se acopera pana a doua zi pentru a se raci lent. Se depoziteaza borcanele la rece si veti avea avea gogosari pana in vara.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii