Gogosarii se spala bine si li se scoate cotorul si semintele (incercati sa scoateti toate semintele ca altfel, daca raman o sa fermenteze gogosarii).
Ii taiati felii mai mari.
Intr-o tigaie mai mare puneti sa preparati sosul.
Puneti otetul, uleiul, apa, zaharul, bulionul, mustarul, sarea, cateva boabe de piper si foile de dafin rupte bucati mici.
Tigaia o asezam pe foc, amestecam bine toate si lasam sa inceapa sa fiarba.
Cand sosul fierbe punem o mana sau doua de gogosari taiati, ii oparim circa 2 min apoi ii scoatem si punem alta tura de gogosari pana sunt gata toti.
Gogosarii pe care ii scoateti ii puneti fierbinti in borcane si ii acoperiti cu capac pana ce ii terminati pe toti.
Dupa ce ati terminat toti gogosarii, turnati sosul peste ei, ii inchideti ermetic, ii acoperiti cu o patura groasa si ii lasati acolo pana a doua zi cand ii dati la loc racoros.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii