Gogosarii se spala bine si li se scoate cotorul si semintele (incercati sa scoateti toate semintele ca altfel, daca raman o sa fermenteze gogosarii).
Ii taiati felii mai mari.
Intr-o tigaie mai mare puneti sa preparati sosul.
Puneti otetul, uleiul, apa, zaharul, bulionul, mustarul, sarea, cateva boabe de piper si foile de dafin rupte bucati mici.
Tigaia o asezam pe foc, amestecam bine toate si lasam sa inceapa sa fiarba.
Cand sosul fierbe punem o mana sau doua de gogosari taiati, ii oparim circa 2 min apoi ii scoatem si punem alta tura de gogosari pana sunt gata toti.
Gogosarii pe care ii scoateti ii puneti fierbinti in borcane si ii acoperiti cu capac pana ce ii terminati pe toti.
Dupa ce ati terminat toti gogosarii, turnati sosul peste ei, ii inchideti ermetic, ii acoperiti cu o patura groasa si ii lasati acolo pana a doua zi cand ii dati la loc racoros.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii