autor:

Fara foto

» » Bucate la borcan

Gogosari in sos

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 septembrie 2013

Ingrediente
3 kg gogosari, 500 gr otet, 7 linguri bulion, 7 linguri zahar, 7 linguri mustar, 1 lingura sare mare, piper boabe, 4-5 foi de dafin, circa o cana apa, 150 ml ulei

Dificultate: Medie Timp: 3h 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Gogosarii se spala bine si li se scoate cotorul si semintele (incercati sa scoateti toate semintele ca altfel, daca raman o sa fermenteze gogosarii).

Ii taiati felii mai mari.

Intr-o tigaie mai mare puneti sa preparati sosul.

Puneti otetul, uleiul, apa, zaharul, bulionul, mustarul, sarea, cateva boabe de piper si foile de dafin rupte bucati mici.

Tigaia o asezam pe foc, amestecam bine toate si lasam sa inceapa sa fiarba.

Cand sosul fierbe punem o mana sau doua de gogosari taiati, ii oparim circa 2 min apoi ii scoatem si punem alta tura de gogosari pana sunt gata toti.

Gogosarii pe care ii scoateti ii puneti fierbinti in borcane si ii acoperiti cu capac pana ce ii terminati pe toti.

Dupa ce ati terminat toti gogosarii, turnati sosul peste ei, ii inchideti ermetic, ii acoperiti cu o patura groasa si ii lasati acolo pana a doua zi cand ii dati la loc racoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Bucate la borcan
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Curatam cartofii, ii spalam si ii feliem pe lung, in 6-8 felii. Ungem o forma termorezistenta cu

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos  picant cu roşii, gogoşari şi ceapă

Sos picant cu roşii, gogoşari şi ceapă

Legumele se cântăresc curăţate si se dau toate prin maşina de tocat. Mai întâi se căleşte

6 voturi    1 comentariu
2h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Soulim Asylum , 30 septembrie 2014

    Rocsy Ciobanu Ana !!! Ia exemplu de la Rocsy !!! :)))))))))

  • Fara foto

    Soulim Asylum , 29 septembrie 2014

    Ana, fa mai multi :)))))))))))

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 14 septembrie 2014

    Sunt foarte buni!

    • Fara foto

      Ana Maria Vladislav , 12 septembrie 2014

      Foarte buni si eu fac in fiecare toamna si nu-mi ajung o perioada mai lunga de timp

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2013

      Va multumesc mult pentru apreciere. Ies cam 5-6 borcane de 800 gr, cu aproximatie iti spun pentru ca eu fac mereu o cantitare mai mare. Doina eu sunt foarte sigura ca o sa iti reuseasca!

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 30 octombrie 2013

      Rocsy Ciobanu Ana !!! Ia exemplu de la Rocsy !!! :)))))))))

    • Fara foto

      doina muresan , 30 octombrie 2013

      o sa incerc si eu nu am mai facut sper sami reuseasca

    • Fara foto

      Eliza Ana-Maria Dita , 22 septembrie 2013

      cam cate borcane ies din compozitia asta?

    • Fara foto

      Stef Daniela Adriana , 21 septembrie 2013

      * ce buni sint astia* cumnata me a din CUGIR mi a dat reteta *

    • Fara foto

      Lia Maria Grozi , 12 septembrie 2013

      Rocsy Ciobanu Ana !!! Ia exemplu de la Rocsy !!! :)))))))))

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 12 septembrie 2013

      Rocsy Ciobanu Ana !!! Ia exemplu de la Rocsy !!! :)))))))))

    • Fara foto

      Lia Maria Grozi , 12 septembrie 2013

      O reteta grozava ! Bravo Rocsi !

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2013

      Va multumesc foarte mult!

    • Fara foto

      Ardeleanu Nicoleta , 05 septembrie 2013

      foarte buni!

    • Fara foto

      Cornelia_Rus (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2013

      eu pun mai putin otet si adaug si ciuperci e "gustos"

    • Fara foto

      Lacryand Natalie , 05 septembrie 2013

      de abia astept sa I fac si eu.

    • Fara foto

      Maria Gabriela , 05 septembrie 2013

      Rocsy Ciobanu Ana !!! Ia exemplu de la Rocsy !!! :)))))))))

    • Fara foto

      Liliana Florea , 05 septembrie 2013

      e f bun o fac si eu mereu.....

    • Fara foto

      Buzatu Doina , 05 septembrie 2013

      f buna reteta o fac si eu mereu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

3h 10 min

8 voturi

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • 500 gr otet
  • 7 linguri bulion
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri mustar
  • 1 lingura sare mare
  • piper boabe
  • 4-5 foi de dafin
  • circa o cana apa
  • 150 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Va multumesc mult pentru apreciere. Ies cam 5-6 borcane de 800 gr, cu aproximatie iti spun pentru ca eu fac mereu o cantitare mai mare. Doina eu sunt foarte sigura ca o sa iti reuseasca!

Adauga reteta
Retete

din Bucate la borcan

Gogosari in sos de mustar si bulion Gogosari in sos de mustar si bulion

Se pun toate intr-o oala (fara gogosari) si se fierb 30 min amestecand des (o sa miroasa toata bucataria a otet, dar trece repede dupa

9 voturi    16 comentarii
1h 40 min
Bucate la borcan
Cascaval marinat Cascaval marinat

Se amesteca piperul, rozmarinul tăiat, fulgii de ardei și cuișoarele. Cașcavalul se taie bucățele și se pune în borcan,

3 voturi    2 comentarii
nespecificat
Bucate la borcan
Ghiveci cu fasole boabe