autor:

lilisor lilisor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

gogosari in suc de rosii

Autor: lilisor lilisor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lilisor lilisor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 mai 2008

Ingrediente
9 kg gogosari, 1 cana ulei, 1 cana otet, 1 cana suc de rosii, 1 cana zahar, 1 cana sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Otetul, uleiul, sucul de rosii,sarea si piperul se fierb.
Gogosarii se taie cubulete. cand a inceput sa clocotrasca otetul si celelalte ingrediente se pune cate putin di gogosarii taiati si se da in clocot (5 MIN!!!). se scot cu o strecuratoare, si se repeta actiunea pana se fierb toti ogosarii. Dupa accea se pun in borcane si se toarna peste ei compozitia in care au fiert. se pot servi a 2-a zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "gogosari in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gogosari in suc de rosii

Gogosari in suc de rosii

Gogosari se curata si se taie in 4 sau dupa marimea care doreste fiecare. Rosiile se dau prin

7 voturi    5 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 9 kg gogosari
  • 1 cana ulei
  • 1 cana otet
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 cana zahar
  • 1 cana sare

Raporteaza reteta

Retete
de lilisor lilisor
pui pe sticla

pui pe sticla

Se decongeleaza si se spala foarte bine puiul,se spala o sticla de bere se umple cu apa calduta,

9 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
saramura de peste

saramura de peste

pestele se curata de solzi si se spalafoarte bine, se pune la fript pe gratarul incins. dupa ce sa

39 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
pasta de usturoi

pasta de usturoi

se curata usturoiul si se piseaza bine cu sate, dupa aceea se freaca cu ulei (ca la maioneza) dupa

4 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute din dovlecei cu branza