Otetul, uleiul, sucul de rosii,sarea si piperul se fierb.
Gogosarii se taie cubulete. cand a inceput sa clocotrasca otetul si celelalte ingrediente se pune cate putin di gogosarii taiati si se da in clocot (5 MIN!!!). se scot cu o strecuratoare, si se repeta actiunea pana se fierb toti ogosarii. Dupa accea se pun in borcane si se toarna peste ei compozitia in care au fiert. se pot servi a 2-a zi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii