Otetul, uleiul, sucul de rosii,sarea si piperul se fierb.
Gogosarii se taie cubulete. cand a inceput sa clocotrasca otetul si celelalte ingrediente se pune cate putin di gogosarii taiati si se da in clocot (5 MIN!!!). se scot cu o strecuratoare, si se repeta actiunea pana se fierb toti ogosarii. Dupa accea se pun in borcane si se toarna peste ei compozitia in care au fiert. se pot servi a 2-a zi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii