autor:

lilisor lilisor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

gogosari in suc de rosii

Autor: lilisor lilisor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lilisor lilisor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 mai 2008

Ingrediente
9 kg gogosari, 1 cana ulei, 1 cana otet, 1 cana suc de rosii, 1 cana zahar, 1 cana sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Otetul, uleiul, sucul de rosii,sarea si piperul se fierb.
Gogosarii se taie cubulete. cand a inceput sa clocotrasca otetul si celelalte ingrediente se pune cate putin di gogosarii taiati si se da in clocot (5 MIN!!!). se scot cu o strecuratoare, si se repeta actiunea pana se fierb toti ogosarii. Dupa accea se pun in borcane si se toarna peste ei compozitia in care au fiert. se pot servi a 2-a zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "gogosari in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gogosari in suc de rosii

Gogosari in suc de rosii

Gogosari se curata si se taie in 4 sau dupa marimea care doreste fiecare. Rosiile se dau prin

5 voturi    4 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Cartofi prajiti cu cascaval

Cartofi prajiti cu cascaval

Cartofii se curata, se spala si se dau pe razatoarea speciala pentru cartofi cu gaurele sau se feliaza

27 voturi    12 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 9 kg gogosari
  • 1 cana ulei
  • 1 cana otet
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 cana zahar
  • 1 cana sare

Raporteaza reteta

Retete
de lilisor lilisor
pui pe sticla

pui pe sticla

Se decongeleaza si se spala foarte bine puiul,se spala o sticla de bere se umple cu apa calduta,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
saramura de peste

saramura de peste

pestele se curata de solzi si se spalafoarte bine, se pune la fript pe gratarul incins. dupa ce sa

38 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
pasta de usturoi

pasta de usturoi

se curata usturoiul si se piseaza bine cu sate, dupa aceea se freaca cu ulei (ca la maioneza) dupa

4 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tarta rustica cu dovlecei, reteta Laurei Adamache