Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 albusuri de ou, 2 cani faina, 2 lingurite praft de copt, o lingurita zahar, ½ lingurita bicarbonat, ½ lingurita sare, 4 lingurite unt topit, 2 cani smintina, o ceasca ulei vegetal
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se bat albusurile. Se amesteca separat faina, praful de copt, sarea, bicarbonatul, zaharul, untul topit si smintina pina se omogenizeaza. La sfirsit se adauga albusul batut spuma, incet. Se pune o lingura de aluat in putin ulei si se prajeste in ulei. Trebuie sa iasa mingiute.
Se servesc cu sirop, gem si zahar pudra
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele Aebleskiver" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Caisele se spala , se scot samburii si api se taie cubulete.
Se paseaza caisele si se obtine un
2 voturi
0 comentarii
2h 15 min
Taiem piersicile in felii si le scoatem samburele. Punem piersicile taiate intr-un bol. Adaugam visinele
0 voturi
0 comentarii
1h 5 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 martie 2009
Sunt foarte gustoase. Am mancat facute in casa de un danez.