autor:

raluka

» » Aperitive

Gogosele de iaurt

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 27 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 27 decembrie 2010

Ingrediente
175gr faina, 130gr iaurt sau smantana, 1 lingurita de sare, 2,3 linguri de parmezan sau orice branza mai sarata sau cascaval ras foarte fin, 2,3 linguri de apa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

15 voturi

Mod de preparare

Este o reteta superrr simpla pe care o puteti prepara intr-o clipa.Intr-un bol se amesteca faina(eu am folosit faina pt aluat de pizza care contine un praf de drojdie uscata)impreuna cu sarea si parmezanul.Se incorporeaza iaurtul si se amesteca pana se face o coca.Lingurile de apa se adauga pe rand doar daca este necesar.Se framanta coca 5-10 min.Se lasa sa se odihneasca cc o jumatate de ora.Se intinde pe o masa cu un praf de faina (ca sa nu se lipeasca) de grosimea unui deget si se fac gogoselele cu un pahar.Se prajesc in ulei incins la foc mic.Se scot pe hartie absorbanta.(avand in vedere ca am folosit faina pt aluat de pizza au iesit mai pufoase ca de obicei)Sunt delicioase!!Sper sa va placa!!POFTA BUNA!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Gogosele cu iaurt

Gogosele cu iaurt

Se amesteca iaurtul cu ouale,praful de copt si zaharul vanilat,se adauga faina,se amesteca bine pana

11 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Gogosele rapide cu mere si iaurt

Gogosele rapide cu mere si iaurt

-Se spală, se curăță merele de coajă și se rad pe răzătoarea mare. -Într-un castron

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri pentru copii

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • raluka

    raluka (Chef de cuisine) , 18 februarie 2014

    Eu un am folosit ,dar cu siguranta ar fi bune si cu ou ;)

  • Szabrina Centea , 15 februarie 2014

    ou nu trebuie?

  • Sanda Morar , 31 iulie 2013

    ffffff bune.

    • Maria V. , 31 iulie 2013

      in faina normala, se pune si drojdie, nu? interesanta reteta...as incerca! :D

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2011

      multumesc:)

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2011

      Foarte bune! *****

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 02 ianuarie 2011

      Bune tare.......

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

15 voturi

Ingrediente

  • 175gr faina
  • 130gr iaurt sau smantana
  • 1 lingurita de sare
  • 2,3 linguri de parmezan sau orice branza mai sarata sau cascaval ras foarte fin
  • 2,3 linguri de apa

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

22 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

raluka (Chef de cuisine)

Eu un am folosit ,dar cu siguranta ar fi bune si cu ou ;)

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Paine impanata