autor:

raluka

» » Aperitive

Gogosele de iaurt

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 27 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 27 decembrie 2010

Ingrediente
175gr faina, 130gr iaurt sau smantana, 1 lingurita de sare, 2,3 linguri de parmezan sau orice branza mai sarata sau cascaval ras foarte fin, 2,3 linguri de apa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

13 voturi

Mod de preparare

Este o reteta superrr simpla pe care o puteti prepara intr-o clipa.Intr-un bol se amesteca faina(eu am folosit faina pt aluat de pizza care contine un praf de drojdie uscata)impreuna cu sarea si parmezanul.Se incorporeaza iaurtul si se amesteca pana se face o coca.Lingurile de apa se adauga pe rand doar daca este necesar.Se framanta coca 5-10 min.Se lasa sa se odihneasca cc o jumatate de ora.Se intinde pe o masa cu un praf de faina (ca sa nu se lipeasca) de grosimea unui deget si se fac gogoselele cu un pahar.Se prajesc in ulei incins la foc mic.Se scot pe hartie absorbanta.(avand in vedere ca am folosit faina pt aluat de pizza au iesit mai pufoase ca de obicei)Sunt delicioase!!Sper sa va placa!!POFTA BUNA!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Gogosele rapide cu mere si iaurt

Gogosele rapide cu mere si iaurt

-Se spală, se curăță merele de coajă și se rad pe răzătoarea mare. -Într-un castron

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri pentru copii
Gogosele cu iaurt

Gogosele cu iaurt

Se amesteca iaurtul cu ouale,praful de copt si zaharul vanilat,se adauga faina,se amesteca bine pana

10 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • raluka

    raluka (Chef de cuisine) , 18 februarie 2014

    Eu un am folosit ,dar cu siguranta ar fi bune si cu ou ;)

  • Fara foto

    Szabrina Centea , 15 februarie 2014

    ou nu trebuie?

  • Fara foto

    Sanda Morar , 31 iulie 2013

    ffffff bune.

    • Fara foto

      Maria V. , 31 iulie 2013

      in faina normala, se pune si drojdie, nu? interesanta reteta...as incerca! :D

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2011

      multumesc:)

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2011

      Foarte bune! *****

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 02 ianuarie 2011

      Bune tare.......

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

13 voturi

Ingrediente

  • 175gr faina
  • 130gr iaurt sau smantana
  • 1 lingurita de sare
  • 2,3 linguri de parmezan sau orice branza mai sarata sau cascaval ras foarte fin
  • 2,3 linguri de apa

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

raluka (Chef de cuisine)

Eu un am folosit ,dar cu siguranta ar fi bune si cu ou ;)

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri