Este o reteta superrr simpla pe care o puteti prepara intr-o clipa.Intr-un bol se amesteca faina(eu am folosit faina pt aluat de pizza care contine un praf de drojdie uscata)impreuna cu sarea si parmezanul.Se incorporeaza iaurtul si se amesteca pana se face o coca.Lingurile de apa se adauga pe rand doar daca este necesar.Se framanta coca 5-10 min.Se lasa sa se odihneasca cc o jumatate de ora.Se intinde pe o masa cu un praf de faina (ca sa nu se lipeasca) de grosimea unui deget si se fac gogoselele cu un pahar.Se prajesc in ulei incins la foc mic.Se scot pe hartie absorbanta.(avand in vedere ca am folosit faina pt aluat de pizza au iesit mai pufoase ca de obicei)Sunt delicioase!!Sper sa va placa!!POFTA BUNA!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii