autor:

eugenia pavlenco

» » Aluaturi si Foietaje

Gogosi cu brinza

Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
brinza-400-500gr, oua-2buc, zahar-1pahar(paharul la rusi de obicei e 200gr), bicarbonat de sodiu-1/2lingurita, sare-1/2linguita, stafide, caise uscate

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

23 voturi

Mod de preparare

Toate componentele se amestica(inafara de fructele uscate).In farfurie de toarna faina, se pune masa de brinza formata cu lingurita, in mijloc punem caisele uscate(sau stafidele).
Facem o bila,o aruncam in uleiul incins.Apoi le intoarcem atent(sunt tare sensibile).
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Turtita de post

Turtita de post

Se amesteca faina Gold Maya cu drojdia, sarea si uleiul, adaugand din cand in cand putina apa calduta. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu ciuperci si cascaval

Pateuri cu ciuperci si cascaval

Aluatul se pune la decongelat la temperatura camerei. Curatam ciupercile le taiem si le coacem pe

9 voturi    3 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • dayana

    dayana (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

    sunt foarte frumoase cred ca si gustoase. Faina cat se va cere

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Foarte reusite!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    Bune,foarte bune,arata tare apetisant.Felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Foarte bune.

    • Fara foto

      eugenia pavlenco , 12 noiembrie 2009

      Cat cuprinde compozitia sa nu se lipeasca

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

      Cata faina se pune? (Nu am observat initial absenta acestui ingredient din reteta).

    • Fara foto

      Nadia , 04 noiembrie 2009

      Arata super! Salvez reteta sa le incerc!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

      APETISANTE.DAR CUM RAMANE CU FAINA?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

      APETISANTE.dAR CUM RAMANE CU FAINA?

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

      Arata perfect.Apetisante rau...

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 26 iulie 2009

      Mi-e dor să pap Gogoşi, o să-mi iau o gogoaşă de aici!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Si mie!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      Ce pofta mi s-a facut!!!!!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      As dori sa stiu cata faina apreciati dumneavoastra ca se pune la aceasta reteta?

    • Fara foto

      Mihaela76 (Chef de cuisine) , 07 mai 2009

      Par bune. O sa incerc cu stafide.

    • Zotu

      Zotu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2008

      Foarte simpla si foarte buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

23 voturi

Ingrediente

  • brinza-400-500gr
  • oua-2buc
  • zahar-1pahar(paharul la rusi de obicei e 200gr)
  • bicarbonat de sodiu-1/2lingurita
  • sare-1/2linguita
  • stafide
  • caise uscate

Raporteaza reteta

Retete
de eugenia pavlenco
Gutuie coapta cu orez

Gutuie coapta cu orez

Gutuiele se spala, se inlatura mijlocul de seminte. Orezul se fierbe 15 min, Stafidele se acopera

3 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Rosiile se taie de-a lungul in jumatate, cu lingurita se inlatura semintele, se sareaza, Telemeaua

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte si racite se curata atent de coaja, Se taie in jumatate, se scoate galbenusul, marginele

7 voturi    15 comentarii
1h
Aperitive cu oua

dayana (Chef de cuisine)

sunt foarte frumoase cred ca si gustoase. Faina cat se va cere

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Mini trandafirași