autor:

maria mihalache

» » Dulciuri diverse

GOGOSI CU IAURT

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Ingrediente
-2 borcane mici de iaurt, -3 oua, -mirodenii(zahar vanilat, esenta de rom sau vanilie, coaja rasa de lamaie), -faina cat cuprinde, -1 lingurita de bicarbonat stins in zeama de lamaie sau otet, -zahar dupa gust, -200 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se pune pe rand-putina faina, bicarbonatul stins, iaurtul, ouale, zaharul, mirodeniile si se amesteca bine toata compozitia astfel incat sa nu se formeze cocoloase.Se mai adauga faina pana se obtine o compozitie mai tare decat compozitia de la clatite.
Cu ajutorul unei linguri mari se ia din compozitie si se prajeste in ulei incins, in tuci , la foc mic.
Se pudreaza cu zahar vanilat sau se pot servi cu o lingura de dulceata adaugata peste ele.
Va asigur ca sunt delicioase si va doresc ......Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "GOGOSI CU IAURT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti

Biscuiti

Se amesteca toate ingredientele(margarina se amesteca cu zaharul apoi se adauga ouale, coaja de la

2 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Chec oriental cu aroma de ciocolata si cafea

Chec oriental cu aroma de ciocolata si cafea

Ouale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul si un praf de sare. Untul se topeste la foc mic

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Multumesc Cami.

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

    Delicioase !Mi-ai amintit de gogosii astia !De mult nu am facut. Felicitari,Medi !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

    Suna bine,merita incercata reteta.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Nici eu nu am mai facut demult...........

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Sunt nemaipomenite. Faceam si eu candva...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      Sunt delicioase, am mai mâncat dar nu veam o reţetă.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Super-delicioase,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Minunate!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • -2 borcane mici de iaurt
  • -3 oua
  • -mirodenii(zahar vanilat
  • esenta de rom sau vanilie
  • coaja rasa de lamaie)
  • -faina cat cuprinde
  • -1 lingurita de bicarbonat stins in zeama de lamaie sau otet
  • -zahar dupa gust
  • -200 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Multumesc Cami.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata neagra