Intr-un castron se pune pe rand-putina faina, bicarbonatul stins, iaurtul, ouale, zaharul, mirodeniile si se amesteca bine toata compozitia astfel incat sa nu se formeze cocoloase.Se mai adauga faina pana se obtine o compozitie mai tare decat compozitia de la clatite.
Cu ajutorul unei linguri mari se ia din compozitie si se prajeste in ulei incins, in tuci , la foc mic.
Se pudreaza cu zahar vanilat sau se pot servi cu o lingura de dulceata adaugata peste ele.
Va asigur ca sunt delicioase si va doresc ......Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii