Se pune iaurtul intr-un bol se adauga oualele, esenta, zaharul vanilat, praful de copt si se amesteca apoi se adauga faina pana ce compozitia devine ca o smantana mai groasa.se pregateste un vas cu apa. Se pune uleiul la incins,se adauga gogosile cu lingura. De fiecare data se trece lingura prin apa rece ca sa nu ia aspect urat, sa se deformeze prea mult knd se pun la prajit.se prajesc la foc potrivit, nu prea mare deoarece raman crude la mijloc. Se scot pe hartie absorbanta si se pudreaza cu zahar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii