autor:

Carmyna

» » Conserve si muraturi

Gogosari aperitiv pt. iarna

Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
3,5kg gogosari, 250g ulei, 250g zahar sau miere de albine, 250g otet, 400g pasta de tomate, piper, foi de dafin, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se taie gogosarii in felii subtiri. Separat se fierbe uleiul ,otetul,pasta de tomate ,2-3 foi de dafin, sare si piper dupa gust.cand incepe sa clocoteasca,se introduc gogosarii. se fierb 25-30 minute,pna cand capata consistenta de zacusca.se pune compozitia fierbinte in borcanele asezate pe un suport metalic,ptr a nu plesnii,se pun capacele sau se leaga celofan si se pun sub patura pana a doua zi. se pot aseza a doua zi in camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari aperitiv pt. iarna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
VINETE PENTRU  IARNA(IN CONGELATOR)

VINETE PENTRU IARNA(IN CONGELATOR)

Am spalat vinetele pt a indeparta evantuelele tratamente agricole, le-am sters, apoi le-am copt,

12 voturi    10 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Ghiveci de legume la borcan

Ghiveci de legume la borcan

Cand nu mai ai loc in congelator, si nu numai atunci, merge de minune un ghiveci la borcan. Se poate

72 voturi    6 comentarii
4h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Un deliciu

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 3,5kg gogosari
  • 250g ulei
  • 250g zahar sau miere de albine
  • 250g otet
  • 400g pasta de tomate
  • piper
  • foi de dafin
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Carmyna
Prajitura simpla

Prajitura simpla

Se bat ouale (neseparate), se adauga sarea, zaharul, uleiul, apa si se amesteca bine. Adaugam faina

3 voturi    6 comentarii
55 min
Prajituri
Paine casa

Paine casa

Intr-un castron mai mare se amesteca faina cu sarea.In mijlocul castronului se face o adancitura

2 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Patlagele murate (gogonele)

Patlagele murate (gogonele)

Ptlagelele spalate bine se asaza in borcane mai mari sau bidoane intercaland din loc in loc condimentele

15 voturi    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Un deliciu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Conopida murata la borcan