Se varsă sucul de fructe, un cocktail alcoolizat sau nu, un mix de sorbet etc, într- un recipient nu prea adânc. Un exemplu ? Păi, o farfurie de inox!
Apoi se râcâie în ace fine, ca nişte cristale de gheaţă, de zăpadă.
Treptat, săpăm,cristalele se formează şi ajungem la fundul recipientului. Începem să zgâriem după 1 h, repetăm de 2 sau 3 ori, nu e complicat.
Reţeta asta e aflata de la străini, nu stiu cum se numeste in romaneste! Poate îmi spuneţi voi! Mie imi place! Am facut-o din visine!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii