autor:

Doina  Varga

» » Fripturi

Gratar combinat Party

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Ingrediente
1-1,2 kg pulpe si piept de pui, 700 g carnati subtiri de porc, 1 kg cotlet/ceafa/pulpa de porc, 1 lingurita mustar, 2 linguri ulei de masline, cimbru, paprika, sare, piper, concentrat de pui sau ciuperci, condimente pentru gratar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Preparati un baitz pentru friptura din uleiul de masline, mustar, condimente pentru friptura, paprika si putin cimbru. Carnea de porc se feliaza (cam 1 cm grosime) si se da prin baitzul de condimente, apoi se lasa minim jumatate de ora la rece. Carnea de pui se condimenteaza cu concentrat, cimbru, paprika si piper si se lasa la rece, tot jumatate de ora. Carnatii se prind cu scobitori in spirale mici, ondulati sau alte forme.
Puneti pe gratar intai carnatii, scoatet-i pe un platou garnisit cu salata verde si rosii. In continuare procedati la fel cu carnea de porc si cea de pui pana se rumenesc frumos. Inainte de a le duce la masa mai puneti-le o data pe gratar pe toate, suprapuse, ca sa fie fierbinti si sa se combine aromele.
Puteti sa preparati gratarul Party acasa sau la picnic. Fiecare serveste ce pofteste, cu mustar, muraturi, salate, mujdei, etc.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar combinat Party" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate. Ceapa

21 voturi    7 comentarii
1h
Fripturi

"Roast beef " la cuptor, cu sos si ciuperci

Ca felul principal de sarbatorile Pascale am ales" Roast beef "la cuptor, dupa cum vedeti am incercat

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Foarte bun! Arata minunat, imi place.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Minunat! Este bun la orice petrecere si nu cred ca este cineva care sa faca mofturi la asa ceva!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Multumesc mult, Costy.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      buna domnule,ce mai,apetisant,merge oricand indiferent de sezon.felicitari.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Am mai facut in week-end, am fost la Orsova, la cuscrii.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Cum sa nu ne placa?!Mie una...imi vine sa mananc pozele...

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Multumesc mult. Ma bucur ca va place.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Minunat.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Multumesc mult.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Doamna felicitarile mele.Pregatati doar bunatati.Toate retetele iti lasa gura apa.Si prezentarea este foarte frumoasa.Felicitari din suflet.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Va multumesc. Am facut acest gratar pentru oaspetii care au fost la nunta. Fiecare a mancat ce a vrut.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Apetisante....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Doina, tu ma faci sa ies de aici.Imi lasa gura apa si mi se face poftaaa!!!!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Tare gustos trebuie sa fie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1-1,2 kg pulpe si piept de pui
  • 700 g carnati subtiri de porc
  • 1 kg cotlet/ceafa/pulpa de porc
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • paprika
  • sare
  • piper
  • concentrat de pui sau ciuperci
  • condimente pentru gratar

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

125 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

Doina Varga (Chef de cuisine)

Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cartofi cu branza si busuioc