autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Gratar cu piure de cartofi si mujdei

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Ingrediente
600 g pulpa de porc sau de vitel, 600 g cartofi, 50 g unt, 150 ml lapte, 1 caciulie usturoi, 2 linguri ulei de masline, sare, piper, boia

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie felii de 7 mm , se pune intre doua foi de plastic si se bate bine pe ambele parti.
Cartofii se curata si se taie cubulete.Se pun la fiert in apa cu sare.
Carnea se condimenteaza pe o singura parte , se pune in folie de plastic la rece in frigider de asta seara pina maine dimineata.
Se incalzeste gratarul si se frige carnea punandu-se cu partea necondimentata pe gratar.
Cartofii, dupa ce au fiert , se fac piure cu unt si lapte.
Gratarele se frig bine pe ambele parti.
Se face mujdeiul .Usturoiul presat se amesteca cu sare si se invarte bine bine, adaugandu-se uleiul ca la maioneza.
Gratarele se servesc cu piureul si cu mujdei.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu piure de cartofi si mujdei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui taranesc

Pui taranesc

Se asaza in cratita ceapa si ardeiul taiate marunt, ciupercile feliate, si ciocanelele oparite in

21 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui

Tocanita de pui

Se taie ardeiul (e frumos sa fie de mai multe culori) fideluta. Se spala pulpele si se pun peste

3 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Apetisant.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    piureul imi place mai cremos,adaug mai mult lapte,iar friptura nota 10!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    Rapid,gustos si sanatos...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Eu nu condimentez carnea decât după ce am fript-o. Mai ales nu o sărez înainte.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Delicios....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      MMMMMM CE BUNATATE!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Apetisant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmale in varza dulce a la" Flory