Carnea se taie felii de 7 mm , se pune intre doua foi de plastic si se bate bine pe ambele parti.
Cartofii se curata si se taie cubulete.Se pun la fiert in apa cu sare.
Carnea se condimenteaza pe o singura parte , se pune in folie de plastic la rece in frigider de asta seara pina maine dimineata.
Se incalzeste gratarul si se frige carnea punandu-se cu partea necondimentata pe gratar.
Cartofii, dupa ce au fiert , se fac piure cu unt si lapte.
Gratarele se frig bine pe ambele parti.
Se face mujdeiul .Usturoiul presat se amesteca cu sare si se invarte bine bine, adaugandu-se uleiul ca la maioneza.
Gratarele se servesc cu piureul si cu mujdei.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii