Carnea am batut-o , am presarat sare si piper si am pus-o deoparte (mie imi place sa o fac atunci cand o servesc ca sa fie calda ).
Cartofii curatati si taiati cubulete i-am pus la fiert in apa cu sare. Cand au fiert bine, bine, i-am pasat si am adaugat o cana de lapte fierbinte si o bucatica de unt. I-am batut bine, bine si am adaugat putina sare.
Pentru sosul de visine am pus intr-o cratita putin unt si cand s-a incins am pus o lingura de faina. Apoi am adaugat putin cate putin zeama de la visine amestecand continuu. Cand s-a ingrosat am adaugat si visinele si am potrivit gustul cu putina sare si zahar.
La final am prajit si carnea si le-am servit impreuna.
Pofta buna!!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii