Aripioarele spalate si sterse se condimenteaza cu sare, piper, condimente pentru gratar de pui si se indoaie trecand varful aripioarei in spatele capatului mai gros.
Din carne de pui tocata (sau pieptul si pulpele tocate) si condimentata cu usturoi tocat foarte fin (sau granulat), sare, piper, paprika, 1 lingurita bicarbonat de sodiu se formeaza mititeii cu mana uda sau unsa cu ulei.
Se lasa la rece cam 30 minute (puteti pregati totul cu o seara inainte, gratarul va fi mult mai gustos).
Asezati aripioarele si mititeii pe gratar (pe aragaz sau afara la picnic) si lasati pana se rumesc frumos.
Garnisiti cu verdeata tocata.
Se servesc cu salata, mustar, mujdei, sos de usuroi (sos Yoli), cartofi prajiti sau piure, hrean ras su cu ce preferati.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii