Gratar de pui cu sos roquefort

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Gratar de pui cu sos roquefort

Ingrediente

  • Avem nevvoie pentru 2 persoane de : 5-6 felii potrivite de piept de pui
  • o lingura de ulei de masline
  • o lingurita de sos soia
  • o lingurita otet balsamic
  • o lingura de ketchup ( sau sos de rosii )
  • sare
  • piper
  • ierburi uscate aromate ( eu am pus ierburi pentru salate ca are toate ierburile aromate si usturoi uscat) . Pentru sos avem nevoie de 50 de grame de branza roquefort
  • o lingura de lapte
  • cateva bucati de unt si o lingurita de vin alb.

Mod de preparare

Preparare : facem intr-un bol un amestec din ulei, otet balamic, soia, ketchup si ierburi aromate. Facem fiecare bucata de piept de pui cu sare si piper si apoio trecem prin amestecul facut . Ideal este sa le lasam asa la frigider pentru o ora.

Dupa o ora le prajim pe un grill cu focul dat pe mediu sa se patrunda bine.

Separat facem sosul de branza roquefort punand intr-o caserola branza, untul, laptele si vinul si lasand sa se topeasca si omogenizeze la foc mic .

Aranjam pe un platou gratarele si le servim cu cartofi prajiti si un decor facut din salata verde, castraveti si morcov .

Eu am preferat sa le servesc in varianta asta si cu sos de branza presarat peste.

Decorul facut a fost pe ca de simplu pe atat de efect si a servit si pe post de salata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise