-Se curata hulughitele,se spala si se pun pe o tabla,gratar,la copt si se presoara putina sare peste ele.Din cand in cand se mai intorc pe o parte si pe alta.
-Se taie bucata de carne in felii nu prea groase,nu prea subtiri si se pun intr-un vas.Peste carne se adauga amestec de condimente pentru pizza(o adevarata explozie de arome,acest amestec),se adauga sare dupa gust,boabe de coriandru,se amesteca si se pun bucatile de carne pe gratar,la foc potrivit.Se servesc cand sunt gata cu mustar,legume crude si ce mai doreste fiecare.Sa aveti pofta dragilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii