Aceasta mancare poate fi preparata si in cuptorul aragazului, cuptor grill sau pe gratar, daca nu aveti cuptor cu halogen. Difera putin timpii.
Preparati un baitz din uleiul de masline si toate celelalte condimente. Impregnati bine bucatile de carne in baitz si lasati-le cel putin 30 minute. Eu le-am lasat de dimineata pana la pranz. Asezati bucatile de pui pe gratarul superior al cuptorului, programati-l la 175 grade C pentru 20 minute.
Grasimea care se scurge poate fi folosita la alte preparate (pilaf sau fripturi fade). Eu am folosit-o ca sa prepar o mancare gustoasa pentru catei. :)
Deschideti cuptorul, intoarceti bucatile de gratar si mai lasati-le inca 15 minute ca sa se rumeneasca bine.
Se scoate carnea pe un platou si se decoreaza cu patrunjel, feliute de usturoi si peperoni. Puteti sa o serviti cu diferite garnituri, sos de usturoi, mujdei, salate, muraturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii