autor:

Georgiana

» » Fripturi

Gratar piept de pui cu garnitura de legume

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
1 punga legume asortate congelate(400 gr), 1 piept de pui dezosat, 4 linguri ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 50h

12 voturi

Mod de preparare

Luam pieptul de pui il spalam il stergem cu un servetel de apa apoi taiem in 2 bucati apoi fiecare inca o data in jumatate le punem la gratar dupa ce le dam cu sare si piper dupa gust,lasam la foc mic 20 minute.
Intr-o tigaie punem legumele cu 4 linguri de ulei la foc mic lasundu-le 10 minute amestecind din cind in cind adaugam sare,piper dupa gust si putin cimbru uscat,le luam dupa foc si le asezam pe farfurie alaturi de gratarul de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar piept de pui cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de porc umplut

Muschi de porc umplut

Se taie muschiul pe jumatate dar nu pana la capat, se va adauga felia de sunca, branza topita si

3 voturi    3 comentarii
59 min
Fripturi
Friptura de porc cu cartofi prajiti si salata

Friptura de porc cu cartofi prajiti si salata

Cartofii se curata, se spala , se taie (eu am folosit o tabla ondulata), se spala din nou si se scurg

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine):

    Fac si eu pieptul de pui cu legume........imi place la nebunie . Este foarte usor de facut,rapid si delicios.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    Este o bunatate !

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Imi place tare mult gratarul cu garnitura de legume.......................

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Delicios si foarte sanatos.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Arata tare bine.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Foarte bun gratar!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Foarte bun!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Waw ce bine arata........felicitari....ai votul meu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50h

12 voturi

Ingrediente

  • 1 punga legume asortate congelate(400 gr)
  • 1 piept de pui dezosat
  • 4 linguri ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana
Supa de legume cu galuste

Supa de legume cu galuste

Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la

15 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Se pune apa putin la incalzit. Punem intr-un ligheam cubuletu de drojdie,adaugam apa calduta,uleiu,si

26 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Curatam cartofii si ii dam prin razatoarea mare, ii punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei,

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc in vin rosu