Reteta postata pe: 23 februarie 2010
Ingrediente
1 punga legume asortate congelate(400 gr), 1 piept de pui dezosat, 4 linguri ulei, sare,piper
Dificultate: Redusa | Timp: 50h
Mod de preparare
Luam pieptul de pui il spalam il stergem cu un servetel de apa apoi taiem in 2 bucati apoi fiecare inca o data in jumatate le punem la gratar dupa ce le dam cu sare si piper dupa gust,lasam la foc mic 20 minute.
Intr-o tigaie punem legumele cu 4 linguri de ulei la foc mic lasundu-le 10 minute amestecind din cind in cind adaugam sare,piper dupa gust si putin cimbru uscat,le luam dupa foc si le asezam pe farfurie alaturi de gratarul de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar piept de pui cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010
Delicios si foarte sanatos.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010
Arata tare bine.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010
Foarte bun gratar!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010
Foarte bun!
Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010
Waw ce bine arata........felicitari....ai votul meu.