GRATAR PUI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
GRATAR PUI

Ingrediente

  • 700 gr piept pui
  • 700 gr pulpe pui
  • sare
  • vegeta si piper.

Mod de preparare

Pieptul se dezoseaza si se taie felii cat mai subtiri. Pulpele se taie in doua bucati, se scoate pielea si crestam cu cutitul macar in doua locuri. In acest fel pulpele se vor face in accelasi timp ca si pieptul, dar si timpul de preparare va fi mai scurt. Pieptul si pulpele le presaram cu sare, vegeta si piper si le lasam la macerat in frigider macar 4 ore.

Pregatim focul la gratar si cand e gata jarul punem carnea pe gratar. Intoarcem carne ape fiecare parte macar de doua ori. In acest fel carnea este patrunsa bine pe foc si va fi mult mai frageda. Se serveste calda cu garnitura de legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise