autor:

Doina  Varga

» » Fripturi

Gratar special de pui

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
1 piept de pui, carne tocata de pui (pulpele), condimente: sare, concentrat de ciuperci, curry, usturoi, verdeata tocata, boia, chili

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

32 voturi

Mod de preparare

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin.
2. Se toaca pulpele (se poate folosi carne tocata de pui din comert), se condimenteaza si se adauga usturoi tocat foarte fin, apoi se omogenizeaza compozitia.
3. Peste bucatile de piept se intinde un strat de 1 cm de tocatura si se preseaza bine. Din ce ramane se fac mititei.
4. Se pun pe gratar bucatile cu pieptul in jos iar dupa ce se rumenesc putin, se intorc.
Se serveste cu garnitura de cartofi, sos de usturoi, salata sau muraturi.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar special de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Saramura de pui

Saramura de pui

Puiul se spala,se curata si se taie pe jumatate,chiar pe mijlocul pieptului,spatele ramanand intreg. Se

17 voturi    14 comentarii
2h
Fripturi
carnita de berbec la gratar

carnita de berbec la gratar

Se spala carnea, se sareaza, se condimenteaza si se lasa la marinat 1 ora. Intre timp, se incinge

0 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

    Arata ft bine, ft bine.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

    Cum ai preparat micii de pui, Doina, te rog cand ai timp sa ne pui reteta. Spor in pregatiri, sa iasa totul ca la carte, mai sunt cateva zile.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      Foarte interesanta reteta, felicitari!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Cu placere. La aceasta reteta am facut prima data mititei de pui.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      De ce e special?E pentru noi gospodinele?Multumim!

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Interesant !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

32 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

127 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri
Chiftele de ciuperci cu legume

Chiftele de ciuperci cu legume

1. Se calesc ciupercile tocate cu ceapa tocata. 2. Se amesteca cu legumele zdrobite cu furculita,

49 voturi    16 comentarii
20 min
Retete de post

Doina Varga (Chef de cuisine)

Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi