Gratar special de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Gratar special de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • carne tocata de pui (pulpele)
  • condimente: sare, concentrat de ciuperci, curry, usturoi, verdeata tocata, boia, chili

Mod de preparare

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin.

2. Se toaca pulpele (se poate folosi carne tocata de pui din comert), se condimenteaza si se adauga usturoi tocat foarte fin, apoi se omogenizeaza compozitia.

3. Peste bucatile de piept se intinde un strat de 1 cm de tocatura si se preseaza bine. Din ce ramane se fac mititei.

4. Se pun pe gratar bucatile cu pieptul in jos iar dupa ce se rumenesc putin, se intorc.

Se serveste cu garnitura de cartofi, sos de usturoi, salata sau muraturi.

Pofta buna.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul