1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin.
2. Se toaca pulpele (se poate folosi carne tocata de pui din comert), se condimenteaza si se adauga usturoi tocat foarte fin, apoi se omogenizeaza compozitia.
3. Peste bucatile de piept se intinde un strat de 1 cm de tocatura si se preseaza bine. Din ce ramane se fac mititei.
4. Se pun pe gratar bucatile cu pieptul in jos iar dupa ce se rumenesc putin, se intorc.
Se serveste cu garnitura de cartofi, sos de usturoi, salata sau muraturi.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii