autor:

Lia Maria

» » Fripturi

Gratare de pui cu pasta de leurda

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2011

Ingrediente
O reteta cu pasta de leurda care-i da o savoare si un gust deosebit gratarului de pui., , Un piept de pui fara piele si os, Pasta de leurda, Cartofi pt garnitura, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Sectionam pieptul de pui in felii groase si nu batem deloc carnea, o lasam mai grosuta. Punem la incins o tigaie gril si prajim bucatile de carne, la foc mic, pe ambele parti. Intre timp curatam, spalam si feliem doi cartofi pe care-i punem la prajit in friteuza.
Cand sant bine prajite, scoatem feliile de carne din tigaie, le asezonam si asa fierbinti le acoperim cu un strat de 2-3mm de pasta de leurda.
Scoatem cartofii pe farfurie si-i servim imreuna cu gratarele impanate.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratare de pui cu pasta de leurda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel cu cascaval

Snitel cu cascaval

Cotletul se taie felii cam de un centimetru grosime, se pun intre doua folii de plastic(punga) si

1 vot    1 comentariu
1h
Fripturi
Frigarui de pui cu ciuperci

Frigarui de pui cu ciuperci

Dupa parerea mea, frigaruile se prepara foarte usor, iar efectul este maxim, atat ca gust cat si

9 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 mai 2011

    Este un deliciu.Nu am mancat leurda decat sub forma de salata. Imi place foarte mult, dar in zona de munte nu se gaseste. Gasim foarte rar la piata.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2011

    Imi place originalitatea si varietatea retetelor tale!***** Sper sa am intr-o zi timp sa intru si pe blogul tau...

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2011

    Multumesc Sidy, stii tu ce zici ... Pupici.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2011

      Adelina, pe blogul meu http:www.floare-floare.blogspot .com, am de ceva vreme...publicata reteta mea cu pasta de leurda. Dar uite chiar azi am s-o public si aici pe site si ma bucur daca am reusit sa va captez atentia cu ea. Incercati sa o preparati si voi si sigur nu veti regreta... Pupici si sa aveti o zi minunata!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2011

      Adriana , multumesc draga mea.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2011

      Taaaaaaaaaaaaaaaaaare bun !!! Mai ales ca are si leurda....

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2011

      Cum faci, totuşi, pasta de leurdă?

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2011

      hmmm...ce deliciu!

    • Elly

      Elly (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2011

      Cred ca e foarte gustos!! Arata tare bine!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • O reteta cu pasta de leurda care-i da o savoare si un gust deosebit gratarului de pui.
  • Un piept de pui fara piele si os
  • Pasta de leurda
  • Cartofi pt garnitura
  • Sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Este un deliciu.Nu am mancat leurda decat sub forma de salata. Imi place foarte mult, dar in zona de munte nu se gaseste. Gasim foarte rar la piata.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi