Se taie cartofii felii subtiri. Se ung cu unt tava de gatit. Se pun feliile de cartofi in tava, in straturi suprapuse, presarindu-se peste fiecare strat sare si piper. Se incalzeste smintina, se topeste brinza in ea si se toarna peste cartofi
Se preincalzeste cuptorul la semnul 180 grade C si se da gratinul de cartofi la cuptor pentru 50 min. Se servesc cu ceapa verde, taiata marunt si presarata deasupra.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii