Gratin de cartofi cu brinza si ceapa verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartogi albi
  • 1 lingura unt
  • sare si piper
  • 1/2 smintina
  • 40 g brinza rasa
  • 1 lingura ceapa verde

Mod de preparare

Se taie cartofii felii subtiri. Se ung cu unt tava de gatit. Se pun feliile de cartofi in tava, in straturi suprapuse, presarindu-se peste fiecare strat sare si piper. Se incalzeste smintina, se topeste brinza in ea si se toarna peste cartofi

Se preincalzeste cuptorul la semnul 180 grade C si se da gratinul de cartofi la cuptor pentru 50 min. Se servesc cu ceapa verde, taiata marunt si presarata deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise