Cartofii se spala si se curata de coaja,dupa care ii taiem cuburi mici;
In beschamela pregatita dar calda adaugam praful de cury,dupa care omogenizam bine;
Punem pastele la fiert,in apa fiarta cu sare,separat fierbem cartofii ,dar fara sa-i faramam,ii scurgem si ii punem la calit in unt topit ,impreuna cu baconul
Le calim,dupa care adaugam smantana si le dam deoparte;
Pastele fierte si scurse le amestecam cu sosul pregatit mai sus dupa care trecem la asamblare;
Ungem o tava cu putina beschamela,adaugam un strat de paste,dupa care un alt strat de beschamela si unul de paste,iar ultimul strat de beschamela ,parmezan sau cascaval ras si felii de mozzarella;Saram pepam introducem la cuptor cam 25-30 minute dupa care se poate servii!
-pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii