Blat.se bat albusele spuma se adauga zaharul tot cate doua linguri apoi se adauga galbenusele frecate cu un pic de sare.Apoi se pune nuca ,faina si praful de copt,se tapeteaza o forma si se pune compozitia.Pregatim intai praful care va da un gust deosebit cremei.Se caramelizeaza 100 gr.zahar si cand culoarea e maronie deschis se pune si nuca taiara bucati.Se pune pe o farfurie unsa cu unt sau margarina si cand e rece se da prin masina de carne.Pentru crema se bat ouale pe aburi cu zaharulsi o ling.de faina apoi se da la rece.Margarina se freaca spuma si crema racita se adauga tot cate o lingura apoi se pune praful de nuca eu am lasat si pentru ornat putin.Blatul se taie in trei si se insiropeazase unge cu crema si se orneaza.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii