Se pun la fiert 750 ml apa, iar cand clocoteste,se opreste focul si se pun la infuzat 3 - 4 lingurite de ceai (de preferat sa folositi infuzoare);
Se acopera vasul pentru 5 - 10 minute maxim, se scot infuzoarele si se adauga zaharul, romul si lamaia/ lamaile taiate felii subtiri.
Se poate folosi si miere de albine, dar pe aceasta o adaugati cand apa are o temperatura de maxim 35 grade.
Pentru un efect forte puteti combina trei sferturi pahar cu rom, 2 felii lamaie, 2 bucati zahar cubic si o ceasca apa clocotita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii