autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 februarie 2013

Ingrediente
1 piept pui dezosat, 1 conopida, 5-6 oua( depinde cat de mari sunt), 150 g cascaval, 250 ml smantana, 1 legatura patrunjel verde, rosii cherry, sare, piper, boia, o lingurita unt

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

8 voturi

Mod de preparare

Desfacem conopida in buchetele, o spalam bine si o punem in apa clocotita cu sare , pentru 5 minute sa fiarba , apoi strecuram apa de pe ea.
Pieptul de pui il taiem cuburi, il asezonam si il amestecam apoi si cu putin patrunjel verde proaspat tocat.
Ouale le batem bine cu sare,piper , apoi adaugam smantana si amestecam sa se omogenizeze.
Ungem forma siliconata de guguluf cu unt si punem in ea 1/3 din ouale batute cu smantana.
Asezam apoi jumatate din cuburile de carne iar peste ele conopida fiarta.Radem jumatate din cascaval si presaram patrunjel verde deasupra.
Punem peste toate inca 1/3 din compozitia de oua batute cu smantana adaugam cuburile de carne ramase, conopida si cealalta parte de oua cu smantana. Radem cascaval deasupra, presaram cu cascaval razuit si patrunjel verde si dam forma de guguluf la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru aproximativ o ora pina se rumeneste mancarea deasupra.
Scoatem guguluful din cuptor si il lasam 10 minute sa se odihneasca, apoi punem o farfurie peste el si cu o miscare rapida rasturnam guguluful cu susul in jos pe farfurie.
Il ornam cu rosii cherry si patrunjel verde , apoi se poate servi asa simplu sau cu o lingura cu smantana alaturi.
Pofta mare !

Daca doriti mai multe poze , le gasiti la mine pe blog:
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/06/guguluf-din-conopida-cu-piept-de-pui-si.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pachetele cu pui cu lamaie si cartofi noi cu patrunjel si unt

Pachetele cu pui cu lamaie si cartofi noi cu patrunjel si unt

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C. Cartofii se pun sa fiarba in apa cu sare pana cand s-au inmuiat,

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de varza cu afumatura de porc

Ciorba de varza cu afumatura de porc

Pregatim legumele, curatandu-le si spalandu-le, apoi le tocam in cuburi, respectiv rondele, dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Catalina Laurentiu Klc Gheorghe , 05 decembrie 2013

    super tare:*:*yamiii

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 24 februarie 2013

    Ce buna pare. Pacat ca nu mai gasesc aici conopida. Probabil am de asteptat

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 februarie 2013

    bine mai arata!

    • Adriana B

      Adriana B (Chef de cuisine) , 24 februarie 2013

      Sanatos si delicios!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 piept pui dezosat
  • 1 conopida
  • 5-6 oua( depinde cat de mari sunt)
  • 150 g cascaval
  • 250 ml smantana
  • 1 legatura patrunjel verde
  • rosii cherry
  • sare
  • piper
  • boia
  • o lingurita unt

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Ce buna pare. Pacat ca nu mai gasesc aici conopida. Probabil am de asteptat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole rosie cu afumatura