Desfacem conopida in buchetele, o spalam bine si o punem in apa clocotita cu sare , pentru 5 minute sa fiarba , apoi strecuram apa de pe ea.
Pieptul de pui il taiem cuburi, il asezonam si il amestecam apoi si cu putin patrunjel verde proaspat tocat.
Ouale le batem bine cu sare,piper , apoi adaugam smantana si amestecam sa se omogenizeze.
Ungem forma siliconata de guguluf cu unt si punem in ea 1/3 din ouale batute cu smantana.
Asezam apoi jumatate din cuburile de carne iar peste ele conopida fiarta.Radem jumatate din cascaval si presaram patrunjel verde deasupra.
Punem peste toate inca 1/3 din compozitia de oua batute cu smantana adaugam cuburile de carne ramase, conopida si cealalta parte de oua cu smantana. Radem cascaval deasupra, presaram cu cascaval razuit si patrunjel verde si dam forma de guguluf la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru aproximativ o ora pina se rumeneste mancarea deasupra.
Scoatem guguluful din cuptor si il lasam 10 minute sa se odihneasca, apoi punem o farfurie peste el si cu o miscare rapida rasturnam guguluful cu susul in jos pe farfurie.
Il ornam cu rosii cherry si patrunjel verde , apoi se poate servi asa simplu sau cu o lingura cu smantana alaturi.
Pofta mare !
Daca doriti mai multe poze , le gasiti la mine pe blog:
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/06/guguluf-din-conopida-cu-piept-de-pui-si.html
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii