autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 februarie 2013

Ingrediente
1 piept pui dezosat, 1 conopida, 5-6 oua( depinde cat de mari sunt), 150 g cascaval, 250 ml smantana, 1 legatura patrunjel verde, rosii cherry, sare, piper, boia, o lingurita unt

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

8 voturi

Mod de preparare

Desfacem conopida in buchetele, o spalam bine si o punem in apa clocotita cu sare , pentru 5 minute sa fiarba , apoi strecuram apa de pe ea.
Pieptul de pui il taiem cuburi, il asezonam si il amestecam apoi si cu putin patrunjel verde proaspat tocat.
Ouale le batem bine cu sare,piper , apoi adaugam smantana si amestecam sa se omogenizeze.
Ungem forma siliconata de guguluf cu unt si punem in ea 1/3 din ouale batute cu smantana.
Asezam apoi jumatate din cuburile de carne iar peste ele conopida fiarta.Radem jumatate din cascaval si presaram patrunjel verde deasupra.
Punem peste toate inca 1/3 din compozitia de oua batute cu smantana adaugam cuburile de carne ramase, conopida si cealalta parte de oua cu smantana. Radem cascaval deasupra, presaram cu cascaval razuit si patrunjel verde si dam forma de guguluf la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru aproximativ o ora pina se rumeneste mancarea deasupra.
Scoatem guguluful din cuptor si il lasam 10 minute sa se odihneasca, apoi punem o farfurie peste el si cu o miscare rapida rasturnam guguluful cu susul in jos pe farfurie.
Il ornam cu rosii cherry si patrunjel verde , apoi se poate servi asa simplu sau cu o lingura cu smantana alaturi.
Pofta mare !

Daca doriti mai multe poze , le gasiti la mine pe blog:
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/06/guguluf-din-conopida-cu-piept-de-pui-si.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Pentru ca este deja primavara si exista tentatia de a minca ceva verde, m-am gindit sa fac un orez

10 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu amestec Mexican

Tarta cu amestec Mexican

Amesteci toate ingredientele pentru aluat si framanti bine. Lasi aluatul la frigider pentru 30 de

20 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Catalina Laurentiu Klc Gheorghe , 05 decembrie 2013

    super tare:*:*yamiii

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 24 februarie 2013

    Ce buna pare. Pacat ca nu mai gasesc aici conopida. Probabil am de asteptat

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 februarie 2013

    bine mai arata!

    • Adriana B

      Adriana B (Chef de cuisine) , 24 februarie 2013

      Sanatos si delicios!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 piept pui dezosat
  • 1 conopida
  • 5-6 oua( depinde cat de mari sunt)
  • 150 g cascaval
  • 250 ml smantana
  • 1 legatura patrunjel verde
  • rosii cherry
  • sare
  • piper
  • boia
  • o lingurita unt

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Ce buna pare. Pacat ca nu mai gasesc aici conopida. Probabil am de asteptat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Paste italienesti cu sos