Carnea o taiem in cubulete mai mari.
Carnea o taiem in cubulete mai mari.
Ceapa o taiem marunt si intr-un tuci sau o oala cu fund gros, o punem la calit in untura. Cand ceapa este moale, adaugam pasta de rosii si supa sau apa. Boiaua o amestecam cu otetul de vin alb si le punem in oala.
Punem carnea si lasam sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand pana cand scade la jumate.
Daca carnea nu este moale, atunci mai trebuie sa adaugati supa sau apa, dar obligatoriu sa fie calda. Daca mai trebuie sau nu adaugata supa/apa, depinde de vasul in care gatiti gulasul.
Semintele de chimen le maruntim intr-un mojar si le adaugam peste carne. Asezonam cu sare si piper, punem si usturoiul pisat si mai lasam 10 minute sa fiarba.
Se serveste cald alaturi de cartofi copti, galuste de paine sau orice garnitura doriti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii