autor:

Mihaela_Motroceanu

» » Mancaruri cu carne

Gulas ardelenesc

Autor: Mihaela_Motroceanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela_Motroceanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 iunie 2015

Ingrediente
1,5 kg ceapa, 1 kg cartofi rosii, sare, piper, o lingura de boia dulce, patrunjel tocat, carne de porc, apa, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ceapa, se spala si se toaca putin mai mare; se adauga putina sare, ulei cat sa nu se prinda de fundul cratitei si se amesteca. Cand s-a inmuiat ceapa se adauga carnea bucati, se amesteca si se presara boia dulce. Amestecam si lasam la inabusit cu capacul peste cratita, lasam 20 minute la foc potrivit si din cand in cand mai amestecam (carnea va lasa zeama dar necesita putina apa calduta). Cand carnea este alba, se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit, iar cand carnea e aproape fiarta se adauga cartofii taiati in 4 (trebuie sa fie mai groase bucatile). Se amesteca si se adauga piperul si sarea dupa gust, patrunjelul tocat si se lasa la fiert la foc mic pana cartofii sunt fierti. Daca mai este nevoie, se mai poate adauga apa. Se poate servi cu o mamaliguta si muraturi. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas ardelenesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulas ardelenesc

Gulas ardelenesc

Se incinge oala pana devine foarte fierbinte. Se pune ulei si imediat se adauga carnea taiata

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu cartofi la tava

Pui cu cartofi la tava

Se spala puiul si se condimenteaza cu sare, piper, paprika. Intr-o tava puneti felii de morcov, bucatele

37 voturi    12 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1,5 kg ceapa
  • 1 kg cartofi rosii
  • sare
  • piper
  • o lingura de boia dulce
  • patrunjel tocat
  • carne de porc
  • apa
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela_Motroceanu
Cornulete fragede

Cornulete fragede

Se pune intr-un bol mare faina, iar in mijloc se pune cubul de drojdie cu zaharul si se adauga putin

3 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Intr-un bol se rup biscuitii in bucati mai mici,intr-o cratita se pune

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura malai

Prajitura malai

Se pregatesc ingredientele, ouale sa fie la temperatura camerei. Intr-un bol adaugam faina de malai

1 vot    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor