autor:

Anonim

» » Fripturi

gulas cu carne de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, smantana, faina, chimen, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se inabusa in ulei si 200 ml de apa. Se adauga chimenul, faina dizolvata in 150 ml de apa rece, se completeaza cu 750 ml de apa fiarta si cu smantana si se continua fierberea, cca 20 min. Sosul obtinut se strecoara peste carnea de pui; se adauga piper si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "gulas cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
cotlete de miel milaneze

cotlete de miel milaneze

Incalzeste unt intr-o cratita, moaie cotletele, scoatele si tavaleste-le in pesmet si branza. bate

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Cartofii se curata si se taie patratele. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc in saramura de bere