autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Gulas de curcan cu legume

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Ingrediente
800 g gulas de curcan,un ardei rosu,un ardei verde,o ceapa, morcov, radacina de patrunjel,un catel de usturoi, cartofi potriviti de mari,400 g fasole pastai taiata,o legatura patrunjel verde,o cescuta de suc sau bulion de casa,sare,piper,praf de nucsoara,maghiran uscat,un pic de ulei,facultativ pentru iubitorii busuiocului verde,cateva frunze de busuioc verde.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

1.Se curata si spala zarzavatul apoi se taie asa;ceapa julien,ardeii se feliaza subtire,la fel si usturoiul,morcovul si radacina de patrunjel se taie cubulete mici,la fel si cartofii.Se caleste un pic gulasul intr-o picatura de ulei,se acopere sa se inabuse apoi se aduga ceapa,usturoiul,morcovul si radacina de patrunjel.Se acopera cu un capac si se lasa sa se inmoaie bine.Se adauga su cubuletele de cartofi,se sareaza si pipereaza .Se inabuse bine pana se inmoaie un pic si cartofii si apoi se adauga fasolea pastai congeleta(sau proaspata dupa ce s-a fiert un pic inainte, in apa cu sare).Se lasa sa fiarba un pic inabusit apoi se adauga si sucul sau bulionul si se potriveste dupa gust,de sare si condimente.Se da totul la cuptor si se lasa 30 de minute,la foc potrivit.Se serveste preparatul fierbinte ,presarat deasupra cu patrunjel(si busuioc)verde tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane

Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane

Pulpa se curata bine de pielite, se spala, se portioneaza si se bate putin la o grosime potrivita

9 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Ardeii se spala, li se taie capacul si se scoate cotorul, la fel se procedeaza si cu rosiile, dovlecelul

9 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 800 g gulas de curcan,un ardei rosu,un ardei verde,o ceapa, morcov, radacina de patrunjel,un catel de usturoi, cartofi potriviti de mari,400 g fasole pastai taiata,o legatura patrunjel verde,o cescuta de suc sau bulion de casa,sare,piper,praf de nucsoara,maghiran uscat,un pic de ulei,facultativ pentru iubitorii busuiocului verde,cateva frunze de busuioc verde.

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu mamaliguta