1.Se curata si spala zarzavatul apoi se taie asa;ceapa julien,ardeii se feliaza subtire,la fel si usturoiul,morcovul si radacina de patrunjel se taie cubulete mici,la fel si cartofii.Se caleste un pic gulasul intr-o picatura de ulei,se acopere sa se inabuse apoi se aduga ceapa,usturoiul,morcovul si radacina de patrunjel.Se acopera cu un capac si se lasa sa se inmoaie bine.Se adauga su cubuletele de cartofi,se sareaza si pipereaza .Se inabuse bine pana se inmoaie un pic si cartofii si apoi se adauga fasolea pastai congeleta(sau proaspata dupa ce s-a fiert un pic inainte, in apa cu sare).Se lasa sa fiarba un pic inabusit apoi se adauga si sucul sau bulionul si se potriveste dupa gust,de sare si condimente.Se da totul la cuptor si se lasa 30 de minute,la foc potrivit.Se serveste preparatul fierbinte ,presarat deasupra cu patrunjel(si busuioc)verde tocat fin.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii