autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Gulas de curcan cu legume

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Ingrediente
800 g gulas de curcan,un ardei rosu,un ardei verde,o ceapa, morcov, radacina de patrunjel,un catel de usturoi, cartofi potriviti de mari,400 g fasole pastai taiata,o legatura patrunjel verde,o cescuta de suc sau bulion de casa,sare,piper,praf de nucsoara,maghiran uscat,un pic de ulei,facultativ pentru iubitorii busuiocului verde,cateva frunze de busuioc verde.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

1.Se curata si spala zarzavatul apoi se taie asa;ceapa julien,ardeii se feliaza subtire,la fel si usturoiul,morcovul si radacina de patrunjel se taie cubulete mici,la fel si cartofii.Se caleste un pic gulasul intr-o picatura de ulei,se acopere sa se inabuse apoi se aduga ceapa,usturoiul,morcovul si radacina de patrunjel.Se acopera cu un capac si se lasa sa se inmoaie bine.Se adauga su cubuletele de cartofi,se sareaza si pipereaza .Se inabuse bine pana se inmoaie un pic si cartofii si apoi se adauga fasolea pastai congeleta(sau proaspata dupa ce s-a fiert un pic inainte, in apa cu sare).Se lasa sa fiarba un pic inabusit apoi se adauga si sucul sau bulionul si se potriveste dupa gust,de sare si condimente.Se da totul la cuptor si se lasa 30 de minute,la foc potrivit.Se serveste preparatul fierbinte ,presarat deasupra cu patrunjel(si busuioc)verde tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Porumbei umpluti in cuiburi cu legume

Porumbei umpluti in cuiburi cu legume

1.Porumbeii se jumulesc de fulgi apoi se parlesc la flacara aragazului,se sterg cu o carpa de bumbac.Se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tuslama

Tuslama

Cand faci o ciorba de burta, pune putin mai multa burta la fiert, acolo in oala cu zarzavaturile

76 voturi    6 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 800 g gulas de curcan,un ardei rosu,un ardei verde,o ceapa, morcov, radacina de patrunjel,un catel de usturoi, cartofi potriviti de mari,400 g fasole pastai taiata,o legatura patrunjel verde,o cescuta de suc sau bulion de casa,sare,piper,praf de nucsoara,maghiran uscat,un pic de ulei,facultativ pentru iubitorii busuiocului verde,cateva frunze de busuioc verde.

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
STUFAT DE MIEL DOBROGEAN