Gulas de fasole boabe

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Gulas de fasole boabe

Ingrediente

  • 3 pumni de fasole uscata
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 1 lingurita rasa boia
  • 1 lingurita rasa piper
  • cate un varf de cutit :
  • - chimen
  • - cimbru
  • - oregano
  • - tarhon
  • 300 g carnati afumat
  • 200 g kaizer
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape , de seara pina dimineata, cand se arunca apa de pe ea.

Cepele se curata si se toaca marunt , apoi se inabusa in putin ulei.

Carnatul se taie felii subtiri, la fel si kaizerul.

Dupa ce ceapa s-a calit adaugam pasta de gogosari, piper, boia, feliile de carnati si de kaizer si usturoiul presat.Amestecam bine apoi adaugam fasolea si apa cat sa acopere fasolea. Adaugam sarea si celelalte condimente si lasam sa fiarba bine toate.

Cand sunt fiarte fasolea , carnatul si kaizerul, presaram deasupra patrunjel verde si marar verde, tocate fin.

Fasolea se serveste cu muraturi alaturi.

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise