autor:

Anonim

» » Fripturi

Gulas secuiesc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, ceapa, sare, foi de dafin, piper boabe, pasta de tomate, varza murata, boia de ardei dulce, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei si 150 ml de apa, apoi se scoate separat. In grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga boia, varza, pasta de tomate, piper, foi de dafin, cca 1 l de apa si se fierbe totul cca 40 min. Se adauga apoi carnea si se introduce vasul la cuptor cca 15-20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas secuiesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ostropel din carne de pui

Ostropel din carne de pui

Pulpele se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si marar. Se

14 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pulpe de pui marinate in iaurt ,facute la ceaun

Pulpe de pui marinate in iaurt ,facute la ceaun

Se spala si se curata pulpele de pui.Intr-un castron se amesteca iaurtul cu condimentul 7 spices,sare

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • ceapa
  • sare
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • pasta de tomate
  • varza murata
  • boia de ardei dulce
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Mancarica de ied