autor:

Anonim

» » Fripturi

Gulas secuiesc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, ceapa, sare, foi de dafin, piper boabe, pasta de tomate, varza murata, boia de ardei dulce, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei si 150 ml de apa, apoi se scoate separat. In grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga boia, varza, pasta de tomate, piper, foi de dafin, cca 1 l de apa si se fierbe totul cca 40 min. Se adauga apoi carnea si se introduce vasul la cuptor cca 15-20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas secuiesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptură de vită cu cartofi la cuptor

Friptură de vită cu cartofi la cuptor

Carnea de vită se spală, se curăţă de pieliţe şi se pune la fiert într-o oală cu apă clocotită

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Muschi de porc la cuptor

Muschi de porc la cuptor

Carnea se spala si sterge bine cu prosop de hartie; Separat morcovul curatat si spalat se da in

17 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • ceapa
  • sare
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • pasta de tomate
  • varza murata
  • boia de ardei dulce
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc