autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Gulas vienez

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 10 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 10 septembrie 2013

Ingrediente
700 g carne vitel, 2 cepe, 2 linguri unt(untura), 2 lingurite chimen, 2 lingurite maghiran, 3-4 catei usturoi, 350 ml bere, 1 cana apa, 1 lingurita sare, 6 cartofi, 2-3 lingurite boia, 2-3 linguri pasta de ardei(gogosar), ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Curatam ceapa si usturoiul , le tocam si le inabusim in ubt pina se inmoaie.
Adaugam apoi carnea, berea, apa impreuna cu toate condimentele mai putin boiaua si pasta de ardei.
Lasam sa fiarba iar in momentru cand da in clocot, acoperim si dam focul la moderat.
Dupa o ora verificam daca este fiarta carnea si adaugam cartofii curatati si taiati cuburi.
Mai lasam sa fiarba 30 de minute, apoi adaugam pasta de ardei si boiaua.
Lasam 10 minute pe foc sa fiarba sa se intrepatrunda toate aromele.
Se poate presara deasupra , patrunjel verde tocat.
Servim gulasul cu muraturi.
Pofta mare !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2011/12/gulas-vienez.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas vienez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Miel cu rozmarin si timbale de cartofi

Miel cu rozmarin si timbale de cartofi

Facem o marinada din vin, ulei, zeama de lamaie, 2 catei usturoi, si rozmarin. O lingura de ulei

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Gulas ardelenesc

Gulas ardelenesc

 Se curata ceapa, se spala si se toaca putin mai mare; se adauga putina sare, ulei cat sa nu

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    Gustos!!!!!!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 700 g carne vitel
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt(untura)
  • 2 lingurite chimen
  • 2 lingurite maghiran
  • 3-4 catei usturoi
  • 350 ml bere
  • 1 cana apa
  • 1 lingurita sare
  • 6 cartofi
  • 2-3 lingurite boia
  • 2-3 linguri pasta de ardei(gogosar)
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

233 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Gustos!!!!!!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Fatteh-Vita adaptat