autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gulii umplute

Autor: Degan Ovidiu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Degan Ovidiu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg gulii, 500 gr carne tocata porc+vita, o ceapa, 100 grame orez, 300 ml suc rosii, o lingura faina, o legatura de patrunjel verde, o legatura de marar, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa pana devine aurie , se adauga carnea tocata se inabuse putin, apoi se pune orezul si se continua fierberea adauganduse putina apa, condimentele si verdeturile se adauga la final.
Se curata si se scobesc guliile se umplu cu compozitia si se aseaza intr-o tava, se pune apa pana la jumatatea guliei si se da la cuptor cca 40 min.
Se prapara un sos din faina si suc de rosii si se toarna in tava si se mai lasa in cuptor cca 10-15 minute.
Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulii umplute cu legume

Gulii umplute cu legume

Ma intai curatam guliile, le spalam si le scobim cu ajutorul cutitului si apoi a unei linguri.. O

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulii umplute

Gulii umplute

Curatam guliile si cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul lor, astfel incat marginile guliilor

5 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg gulii
  • 500 gr carne tocata porc+vita
  • o ceapa
  • 100 grame orez
  • 300 ml suc rosii
  • o lingura faina
  • o legatura de patrunjel verde
  • o legatura de marar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de mazare cu tocana de legume