autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gulii umplute

Autor: Degan Ovidiu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Degan Ovidiu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg gulii, 500 gr carne tocata porc+vita, o ceapa, 100 grame orez, 300 ml suc rosii, o lingura faina, o legatura de patrunjel verde, o legatura de marar, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa pana devine aurie , se adauga carnea tocata se inabuse putin, apoi se pune orezul si se continua fierberea adauganduse putina apa, condimentele si verdeturile se adauga la final.
Se curata si se scobesc guliile se umplu cu compozitia si se aseaza intr-o tava, se pune apa pana la jumatatea guliei si se da la cuptor cca 40 min.
Se prapara un sos din faina si suc de rosii si se toarna in tava si se mai lasa in cuptor cca 10-15 minute.
Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulii umplute

Gulii umplute

Se curata guliile de frunze apoi se spala ,se sterg,li se taie cu capacel deasupra apoi scoatem miezul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de gulii umplute

Ciorba de gulii umplute

Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel curatate si spalate, se taie cubulete mici si se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg gulii
  • 500 gr carne tocata porc+vita
  • o ceapa
  • 100 grame orez
  • 300 ml suc rosii
  • o lingura faina
  • o legatura de patrunjel verde
  • o legatura de marar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval