Reteta postata pe: 01 aprilie 2009
Ingrediente
1 kg gulii, 500 gr carne tocata porc+vita, o ceapa, 100 grame orez, 300 ml suc rosii, o lingura faina, o legatura de patrunjel verde, o legatura de marar, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 2h
Mod de preparare
Se caleste ceapa pana devine aurie , se adauga carnea tocata se inabuse putin, apoi se pune orezul si se continua fierberea adauganduse putina apa, condimentele si verdeturile se adauga la final.
Se curata si se scobesc guliile se umplu cu compozitia si se aseaza intr-o tava, se pune apa pana la jumatatea guliei si se da la cuptor cca 40 min.
Se prapara un sos din faina si suc de rosii si se toarna in tava si se mai lasa in cuptor cca 10-15 minute.
Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii umplute" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spălaţi şi curăţaţi guliile, apoi le puneţi în apă cu sare la fiert pentru 15 minute.
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se curata guliile de frunze apoi se spala ,se sterg,li se taie cu capacel deasupra apoi scoatem miezul
0 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010
Merita incercate !