autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Guvizi crocanti

Autor: OCTAVIAN (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OCTAVIAN (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Ingrediente
1-2 kg guvizi proaspeti, Marar - 2 legaturi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata si se fileteaza guvizii, apoi se arunca in ceaunul cu ulei incins (intocmai ca si cartofii pai).
Cind s-au rumenit bine, se scot, se strecoara, se pun intr-un vas cu capac, se pune mararul tocat marunt, si cu capacul pus se scutura de citeva ori vasul, ca sa se amestece bine pestele cu mararul. Se servesc pe loc, dar atentie, au un gust extraordinar cu cartofi fierti in coaja... Bineinteles ca nu va veti satura, abia vi se deschide pofta de o bucata zdravana de calcan la gratar, tavalit cu dusmanie in mujdei de usturoi cu smantana...
Daca ti-a placut reteta noastra "Guvizi crocanti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap pe pat de zacusca, la cuptor

Crap pe pat de zacusca, la cuptor

Punem intr-o oala la fiert fasolea cu un praf de sare. După ce a dat intr-un clocot aruncăm apa,

4 voturi    2 comentarii
4h 10 min
Mancaruri cu peste
Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor

Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor

Se curata pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie pergament,se ung pestii

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1-2 kg guvizi proaspeti
  • Marar - 2 legaturi

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Marinata de peste cu lamaie si usturoi