Se curata si se fileteaza guvizii, apoi se arunca in ceaunul cu ulei incins (intocmai ca si cartofii pai).
Cind s-au rumenit bine, se scot, se strecoara, se pun intr-un vas cu capac, se pune mararul tocat marunt, si cu capacul pus se scutura de citeva ori vasul, ca sa se amestece bine pestele cu mararul. Se servesc pe loc, dar atentie, au un gust extraordinar cu cartofi fierti in coaja... Bineinteles ca nu va veti satura, abia vi se deschide pofta de o bucata zdravana de calcan la gratar, tavalit cu dusmanie in mujdei de usturoi cu smantana...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii