autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Guvizi crocanti

Autor: OCTAVIAN (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OCTAVIAN (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Ingrediente
1-2 kg guvizi proaspeti, Marar - 2 legaturi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata si se fileteaza guvizii, apoi se arunca in ceaunul cu ulei incins (intocmai ca si cartofii pai).
Cind s-au rumenit bine, se scot, se strecoara, se pun intr-un vas cu capac, se pune mararul tocat marunt, si cu capacul pus se scutura de citeva ori vasul, ca sa se amestece bine pestele cu mararul. Se servesc pe loc, dar atentie, au un gust extraordinar cu cartofi fierti in coaja... Bineinteles ca nu va veti satura, abia vi se deschide pofta de o bucata zdravana de calcan la gratar, tavalit cu dusmanie in mujdei de usturoi cu smantana...
Daca ti-a placut reteta noastra "Guvizi crocanti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fish finger (file de peste pane)

Fish finger (file de peste pane)

Fileul de peste se curata bine, se taie bucati de cca 2/10 cm. Se stropeste cu zeama de lamaie (dupa

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Chiftelute din carne de crab

Chiftelute din carne de crab

Proces tehnologic de preparare: carnea de crab se toaca si se amesteca cu mustarul, maioneza, ou,

2 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1-2 kg guvizi proaspeti
  • Marar - 2 legaturi

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Scrumbie aromata, pe gratar