autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Guvizi crocanti

Autor: OCTAVIAN (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OCTAVIAN (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2011

Ingrediente
1-2 kg guvizi proaspeti, Marar - 2 legaturi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata si se fileteaza guvizii, apoi se arunca in ceaunul cu ulei incins (intocmai ca si cartofii pai).
Cind s-au rumenit bine, se scot, se strecoara, se pun intr-un vas cu capac, se pune mararul tocat marunt, si cu capacul pus se scutura de citeva ori vasul, ca sa se amestece bine pestele cu mararul. Se servesc pe loc, dar atentie, au un gust extraordinar cu cartofi fierti in coaja... Bineinteles ca nu va veti satura, abia vi se deschide pofta de o bucata zdravana de calcan la gratar, tavalit cu dusmanie in mujdei de usturoi cu smantana...
Daca ti-a placut reteta noastra "Guvizi crocanti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti cu unt, usturoi si cus-cus

Creveti cu unt, usturoi si cus-cus

Am tocat ceapa marunt (binenteles dupa ce a fost curatata si spalata in prealabil) si 6 catei de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Scrumbie proaspata marinata

Scrumbie proaspata marinata

Scrumbia se curata de solzi,mate,intestine,se inlatura marginea cozii si capul,se spala,se zvanta

15 voturi    20 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1-2 kg guvizi proaspeti
  • Marar - 2 legaturi

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon cu piure de mazare si menta