Guvidele este un peste tare gustos,cu carnea alba,fara oase multe si fara solzi...Guvidele traieste mai mult in Marea Neagra,dar se adapteaza foarte usor si in apa dulce . Guvidele de apa dulce este deschis la culoare,albicios si mult mai mic ca dimensiuni .Zilele acestea a fost tata la pescuit guvizi de apa dulce in Lacul Siutghiol din statiunea Mamaia si a prins cca 3 kg intr-o ora...In fotografie o sa vedeti si un alt peste numit Regina si care are un gust la fel de bun...
Si sa va mai spun un secret...icrele de guvide sunt extraordinar de bune nu numai prajite,dar si preparate ...
Guvizii se curata,se spala,se sareaza si se lasa sa stea cca 20 de minute.Apoi,se sterg,se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc atat calzi cat si reci cu lamaie sau mujdei de usturoi.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii