Guvizi in sos de rosii

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Guvizi in sos de rosii

Ingrediente

  • 1kg guvizi
  • 1ceapa
  • 1capatana de usturoi mica
  • 1cana cu faina
  • ulei pentru prajit
  • 1borcan cu rosii pus de mine
  • 1crenguta salvie
  • 100ml vin alb
  • sare,piper

Mod de preparare

Pestele curatat,spalat,pudrati cu sare se trec prin faina apoi se prajesc in ulei incins si se scot pe prosoape de hartie.

Intr-o tigaie cu 2linguri ulei de la prajit se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt,se adauga rosiile,dupa ce s-a format un sos se adauga vinul,un pahar cu apa,sare,piper,dupa cateva clocote se rastoarna intr-o tava,se adauga pestele,crenguta de salvie si se lasa la cuptor 30min.

Se serveste cu mamaliguta.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor