Guvizi in sos de rosii

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Guvizi in sos de rosii

Ingrediente

  • 1kg guvizi
  • 1ceapa
  • 1capatana de usturoi mica
  • 1cana cu faina
  • ulei pentru prajit
  • 1borcan cu rosii pus de mine
  • 1crenguta salvie
  • 100ml vin alb
  • sare,piper

Mod de preparare

Pestele curatat,spalat,pudrati cu sare se trec prin faina apoi se prajesc in ulei incins si se scot pe prosoape de hartie.

Intr-o tigaie cu 2linguri ulei de la prajit se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt,se adauga rosiile,dupa ce s-a format un sos se adauga vinul,un pahar cu apa,sare,piper,dupa cateva clocote se rastoarna intr-o tava,se adauga pestele,crenguta de salvie si se lasa la cuptor 30min.

Se serveste cu mamaliguta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise