Pestele curatat,spalat,pudrati cu sare se trec prin faina apoi se prajesc in ulei incins si se scot pe prosoape de hartie.
Intr-o tigaie cu 2linguri ulei de la prajit se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt,se adauga rosiile,dupa ce s-a format un sos se adauga vinul,un pahar cu apa,sare,piper,dupa cateva clocote se rastoarna intr-o tava,se adauga pestele,crenguta de salvie si se lasa la cuptor 30min.
Se serveste cu mamaliguta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii