Se pregateste marinata din vin,otet de mere,zeama de lamie,piper,coriandru,busuioc ,foi de dafin direct in tava in care vor fi pusi guvizii curatati,spalati, zvantati ,dupa care se introduce tava la cuptor. Sarea se va adauga spre sfarsit cand deja pestisorii sunt rumeniti... Se pot pastra foarte bine in borcane la frigider si se servesc ca aperitiv la un pahar de tuiculita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii