autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Guvizi marinati la cuptor

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 iunie 2010

Ingrediente
1 kg guvizi, 150-200 ml vin alb, 50 ml otet de mere, zeama de la o lamaie, piper boabe,boabe de coriandru,sare,busuioc,foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Se pregateste marinata din vin,otet de mere,zeama de lamie,piper,coriandru,busuioc ,foi de dafin direct in tava in care vor fi pusi guvizii curatati,spalati, zvantati ,dupa care se introduce tava la cuptor. Sarea se va adauga spre sfarsit cand deja pestisorii sunt rumeniti... Se pot pastra foarte bine in borcane la frigider si se servesc ca aperitiv la un pahar de tuiculita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Guvizi marinati la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica  tarilor arabe

Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica tarilor arabe

Pestele se spala, se taie in bucati mai mari,se sareaza , se pipereaza dupa gust si se condimenteaza

16 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Peste Salau de nilus in aluminium la cuptor

Peste Salau de nilus in aluminium la cuptor

Bucatile de peste le las sa se dezghete le sarez cu sare groasa si lamaie stoarsa si le las 1/4 de

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    Multumesc ...

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    Deosebit de gustosi ! *****

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Va multumesc mult...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Cred ca sunt o bunatate !

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

      MMM ce buni sunt guvizi.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

      Deliciosi!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

      Multumesc ...Sunt tare gustosi intr-adevar...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

      Deliciosi si apetisanti!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

      Foarte buni!!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

      Cred ca sunt o bunatate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 kg guvizi
  • 150-200 ml vin alb
  • 50 ml otet de mere
  • zeama de la o lamaie
  • piper boabe,boabe de coriandru,sare,busuioc,foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc ...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste