autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Gyoza

Autor: raluca spac (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 07 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluca spac (Chef de cuisine)   
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 07 iulie 2008

Ingrediente
2 buc. usturoi, 2 cepe verzi, 1/2kgcarne porc, piper, zahar, sare, aluat gata preparat

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se taie ceapa maruntel si se adauga peste carnea de porc, impreuna cu piperul, sarea, zaharul si usturoiul. Se amesteca toate pana ce se omogenizeaza. Din tot aluatul se fac cerculete, folosind o cana. Cu o lingura se pune pe aluat, din amestec. Se indoaie cu o furculita, se strange pana nu se mai desfac.

Se pun intr-o tava si se lasa la cuptor pana se rumenesc.

NOTA: cantitatiile de mirodenii se pun dupa gust.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gyoza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fasole scazuta cu afumatura

Fasole scazuta cu afumatura

Fasolea am lasat-o de seara pana a doua zi, in apa rece. A doua zi, am spalat bine fasolea care

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mazare cu carne la cuptor

Mazare cu carne la cuptor

Se toaca ceapa cubulete, curatata si spalata in prealabil, se pune in vasul de yena impreuna cu morcovul

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Interesanta reteta !

  • Fara foto

    lucia , 01 decembrie 2009

    vreau si eu :(

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cordon haiducesc