autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Gyoza

Autor: raluca spac (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 07 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluca spac (Chef de cuisine)   
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 07 iulie 2008

Ingrediente
2 buc. usturoi, 2 cepe verzi, 1/2kgcarne porc, piper, zahar, sare, aluat gata preparat

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se taie ceapa maruntel si se adauga peste carnea de porc, impreuna cu piperul, sarea, zaharul si usturoiul. Se amesteca toate pana ce se omogenizeaza. Din tot aluatul se fac cerculete, folosind o cana. Cu o lingura se pune pe aluat, din amestec. Se indoaie cu o furculita, se strange pana nu se mai desfac.

Se pun intr-o tava si se lasa la cuptor pana se rumenesc.

NOTA: cantitatiile de mirodenii se pun dupa gust.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gyoza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza dulce cu costita la cuptor

Varza dulce cu costita la cuptor

Incepem cu varza pe care o spalam, o curatam de foile exterioare şi o tocam fideluta. La fel procedam

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de inimi si pipote de pasare

Tocanita de inimi si pipote de pasare

Se spala pipotele si inimile de pui si se pun intr-o tigaie la prajit in putin ulei. Dupa cca 5 min,

30 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Interesanta reteta !

  • Fara foto

    lucia , 01 decembrie 2009

    vreau si eu :(

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Piept de raţă cu piersici