autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Gyoza

Autor: raluca spac (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 07 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluca spac (Chef de cuisine)   
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 07 iulie 2008

Ingrediente
2 buc. usturoi, 2 cepe verzi, 1/2kgcarne porc, piper, zahar, sare, aluat gata preparat

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se taie ceapa maruntel si se adauga peste carnea de porc, impreuna cu piperul, sarea, zaharul si usturoiul. Se amesteca toate pana ce se omogenizeaza. Din tot aluatul se fac cerculete, folosind o cana. Cu o lingura se pune pe aluat, din amestec. Se indoaie cu o furculita, se strange pana nu se mai desfac.

Se pun intr-o tava si se lasa la cuptor pana se rumenesc.

NOTA: cantitatiile de mirodenii se pun dupa gust.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gyoza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in unt cu sos de lamaie

Pulpe de pui in unt cu sos de lamaie

Se amesteca aproximativ doua treimi din cantitatea de unt cu coaja si jumatate din sucul de lamaie,

16 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu legume pe pat de cartofi

Pui umplut cu legume pe pat de cartofi

Mai intai pregatim umplutura pentru pui: calim ceapa cu ardeii tocati marunt pentru 4-5 minute,adaugam

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Interesanta reteta !

  • Fara foto

    lucia , 01 decembrie 2009

    vreau si eu :(

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
rosii umplute cu carne