-Grisul si nucile se pun intr-o craticioara pe foc mic la rumenit si se amesteca continuu cu o lingura de lemn pana ce grisul s-a rumenit si s-a colorat in maroniu
-Separat intr-o cratita cam de 2,5 litri se pun la fiert laptele,zaharu si margarina si se tin pe foc mic pana s-a dizolvat tot zaharul si s-a topit margarina
-Apoi se amesteca grisul cu compozitia de lapte si se fierb pana ce se umfla grisul dupa care se opreste focul si se mai lasa pe aragaz acoperit cu un prosopel curat cam zece minute.
-Apoi se amesteca bine cu o lingura de lemn sau cu un facalet, se lasa la racit dupa care se da la frigider
- Cand s-a intari se taie cuburi sau dupa dorinta

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii