Hamburger cu pui si salata de varza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 jumatati de piept de pui dezosat, fara piele
  • 4 chifle pentru hamburgeri
  • Pentru sos:
  • 1 cana ketchup
  • 1/2 cana otet de mere
  • 1/4 cana ceapa taiata marunt
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 2 lingurite chili pisat
  • 1/2 lingurita sos de ardei iute
  • Pentru salata:
  • 4 cani de varza taiata fin
  • 1/2 cana maioneza
  • 2 linguri mustar
  • o lingura si jumatate otet de mere
  • 1 lingurita frunze telina taiate fin
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius.

Intr-un bol mic amestecati ketchup, otet de mere, ceapa, usturoi, chili si piper.

Puneti puiul intr-o tava, turnati deasupra sosul, intoarceti puiul pe toate partile si lasati la cuptor timp de o ora.

Intr-un bol mare amestecati varza, maioneza, mustar, otet de mere, frunze de telina, sare si piper.

Taiati pieptul de pui in bucati de marime medie, astfel incat sa incapa in chifle.

Puneti chiflele (jumatati) pe farfurii, umpleti cu pui si salata, apoi inchideti chiflele si serviti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise