Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius.
Intr-un bol mic amestecati ketchup, otet de mere, ceapa, usturoi, chili si piper.
Puneti puiul intr-o tava, turnati deasupra sosul, intoarceti puiul pe toate partile si lasati la cuptor timp de o ora.
Intr-un bol mare amestecati varza, maioneza, mustar, otet de mere, frunze de telina, sare si piper.
Taiati pieptul de pui in bucati de marime medie, astfel incat sa incapa in chifle.
Puneti chiflele (jumatati) pe farfurii, umpleti cu pui si salata, apoi inchideti chiflele si serviti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii