Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius.
Intr-un bol mic amestecati ketchup, otet de mere, ceapa, usturoi, chili si piper.
Puneti puiul intr-o tava, turnati deasupra sosul, intoarceti puiul pe toate partile si lasati la cuptor timp de o ora.
Intr-un bol mare amestecati varza, maioneza, mustar, otet de mere, frunze de telina, sare si piper.
Taiati pieptul de pui in bucati de marime medie, astfel incat sa incapa in chifle.
Puneti chiflele (jumatati) pe farfurii, umpleti cu pui si salata, apoi inchideti chiflele si serviti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii