Ingrediente
600 g de gulas de vita (pentru 6 buc), 1 ou, condimente de carnati sau miel sau carne prajita: 1/2 plic, busuioc uscat, cimbru uscat, cartoi pai, salata de varza alba, maioneza, ketch-up, chifle, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 20 min
36 voturi
Mod de preparare
Se ia o mana din compoziti de carne in palme si i se da o forma foarte aplatizata,asezata apoi pe o pungulita de plestic de unica folosinta. Se va impacheta in acea pungulita adunanand colturile ei pana se va acoperi total hamburgherul.Continuam astfel cu toata carnea . Hamburgherii astfel impachetati se vor pune la congelator.
A doua zi se pregateste salata de varza cruda,cartofii prajiti(in functie de cati hamburgheri se servesc)
Se taie chifla in doua, avand grija ca partea mai bombata sa fie scobita de miez,loc in care se va pune salata de varza,maioneza si cartofii prajiti,in functie de cat de mare e scobitura
Intr-o tigaie teflonata se praji hamburgerul scos atunci din congelator,avand grija sa-l ungem cu putin ulei de fiecare data cand il intoarcem. Se va avea in vedere sa se prajeasca bine la foc mijlociu
Cand e gata, se aseaza intre cele 2 bucati de chifla ,se pune ketch-up si mustar (daca se doreste)
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010
O bunatate!