Hamburger delicios

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Hamburger delicios

Ingrediente

  • Ingrediente pentru chiftele:
  • * 350 g carne tocata amestec
  • * 1 felie de paine mai uscata, umezita in apa, apoi scursa bine,bine
  • * 1 ou
  • * 1 ceapa mica, sau 1/2 ceapa mai mare
  • * 1/2 lingurita praf de usturoi
  • * sare, piper, boia dupa gust
  • Mai avem nevoie de:
  • * chifle
  • * branza topita felii
  • * rosii taiate felii
  • * maioneza sau sos de maioneza
  • * ketchup

Mod de preparare

* Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca foarte bine

# Se formeaza 3 chiftele

# Se prajesc intr-o tigaie teflonata cu foarte putin ulei sau intr-o tigaie traditionala cu mai mult ulei, pentru a nu se lipi de fundul tigaii

* Intre timp se prajesc aproximativ 300 g cartofi taiati subtiri, ca si cartofii frantuzesti , pana devin aurii , intr-o friteuza sau intr-o tigaie

* Se scurg bine de ulei

Asamblarea hamburgerului:

* Pentru ca chifla sa fie crocanta, va voi deslusi un mic mare secret: folositi prajitorul de paine cu acel stativ pentru a le rumeni usor , pe o parte si alta; daca nu aveti prajitor, puteti pune chiflele pentru cateva minute in cuptor pentru acelasi rezultat

Chifla se taie in doua, se pune o branza topita, deasupra chifteaua, rosiile felii, cartofii prajiti, maioneza si in final , ketchupul.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise