Hamburgerii ( cumparati sau preparati din carne de porc si vita tocata impreuna cu ceapa, amestecata cu usturoi, sare, oua, piper, cimbru ) se gatesc pe gratar sau in tigaie. Chiflele se pun putin si ele pe gratar, dupa care se taie pe jumatate.
Se face un amestec de legume taiate brunnoise ( cubulete mici )- ardei, ceapa, usturoi,plus patrunjel tocat - , care se soteaza un pic la tigaie in unt cu sare si piper.
Cartofii se taie ca pentru prajit , apoi se prajesc in ulei.
Pe o bucata de chifla se pune salata verde, apoi rondele de rosii, gogosari in otet taiati bucati si ceapa rondele. Pe cealalta bucata de chifla se pune hamburgerul preparat, peste care se pune amestecul de legume.
Se serveste cu cartofi prajiti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii