autor:

Fara foto

» » Aperitive

Haseu vanatoresc

Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2005

Ingrediente
2- 3 kg.rasol de vita,din care trebuie sa rezulte aproximativ 1 kg.carne, 500 gr.ficat de porc, 50 gr.unt, 300 gr.ceapa, 2 morcovi (aproximativ 100-150 gr.), 1 legatura patrunjel verde, 200 gr.pesmet, 1 ou, 1/2 lingurita ienibahar pisat fin, 1 lingurita de cimbru, 1/2 lingurita ardei iute pisat fin,sau boia de ardei iute, 1 tulpina de praz, sare,,

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Rasolul de vita se spala in mai multe ape si se pune la fiert.Cand carnea este bine fiarta,se desprinde de pe os si se toaca impreuna cu ficatul de porc.Cel mai bine este sa se mixeze intr-un mixer,dar se poate folosi si masina de tocat carne.
Ceapa,morcovul si patrunjelul se toaca foarte fin, apoi se amesteca cu carnea,oul,pesmetul,condimentele si prazul taiat rondele.Se unge o tava cu o parte din unt.Se rastoarna compozitia in tava.Se niveleaz cu o lingura inmuiata in apa si apoi se aduaga restul de unt ,taiat cubulete.Se da la cuptor pentru 1 ora la foc moderat.Se poate servi fierbinte dar este foarte gustos servit a doua zi rece,cand se poate taia in felii subtiri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Haseu vanatoresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mingiute de pui cu susan

Mingiute de pui cu susan

Morcovul taiat marunt, ceapa data pe razatoare, usturoiul si patrunjelul tocat fin se amesteca cu

7 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Jumari de porc

Jumari de porc

Taiem pieptul de porc in cubulete potrivite si le punem intr-un tuci pe foc.Adaugam o cana cu apa

1 vot    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 2- 3 kg.rasol de vita,din care trebuie sa rezulte aproximativ 1 kg.carne
  • 500 gr.ficat de porc
  • 50 gr.unt
  • 300 gr.ceapa
  • 2 morcovi (aproximativ 100-150 gr.)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 200 gr.pesmet
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita ienibahar pisat fin
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1/2 lingurita ardei iute pisat fin,sau boia de ardei iute
  • 1 tulpina de praz
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvusti in aluat