autor:

Fara foto

» » Aperitive

Haseu vanatoresc

Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2005

Ingrediente
2- 3 kg.rasol de vita,din care trebuie sa rezulte aproximativ 1 kg.carne, 500 gr.ficat de porc, 50 gr.unt, 300 gr.ceapa, 2 morcovi (aproximativ 100-150 gr.), 1 legatura patrunjel verde, 200 gr.pesmet, 1 ou, 1/2 lingurita ienibahar pisat fin, 1 lingurita de cimbru, 1/2 lingurita ardei iute pisat fin,sau boia de ardei iute, 1 tulpina de praz, sare,,

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Rasolul de vita se spala in mai multe ape si se pune la fiert.Cand carnea este bine fiarta,se desprinde de pe os si se toaca impreuna cu ficatul de porc.Cel mai bine este sa se mixeze intr-un mixer,dar se poate folosi si masina de tocat carne.
Ceapa,morcovul si patrunjelul se toaca foarte fin, apoi se amesteca cu carnea,oul,pesmetul,condimentele si prazul taiat rondele.Se unge o tava cu o parte din unt.Se rastoarna compozitia in tava.Se niveleaz cu o lingura inmuiata in apa si apoi se aduaga restul de unt ,taiat cubulete.Se da la cuptor pentru 1 ora la foc moderat.Se poate servi fierbinte dar este foarte gustos servit a doua zi rece,cand se poate taia in felii subtiri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Haseu vanatoresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Placinta cu pui si ciuperci

Placinta cu pui si ciuperci

Pieptul de pui se firbe in apa cu sare.Ceapa si usturoiul se taie fideluta si se calesc in uleiul

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bule de carne

Bule de carne

Se pune painea in apa, se amesteca carnea cu ouale, patrunjelul tocat , parmezanul ras, laptele,

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 2- 3 kg.rasol de vita,din care trebuie sa rezulte aproximativ 1 kg.carne
  • 500 gr.ficat de porc
  • 50 gr.unt
  • 300 gr.ceapa
  • 2 morcovi (aproximativ 100-150 gr.)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 200 gr.pesmet
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita ienibahar pisat fin
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1/2 lingurita ardei iute pisat fin,sau boia de ardei iute
  • 1 tulpina de praz
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
"Pere" de gãinã (Peras de galinha)