Rasolul de vita se spala in mai multe ape si se pune la fiert.Cand carnea este bine fiarta,se desprinde de pe os si se toaca impreuna cu ficatul de porc.Cel mai bine este sa se mixeze intr-un mixer,dar se poate folosi si masina de tocat carne.
Ceapa,morcovul si patrunjelul se toaca foarte fin, apoi se amesteca cu carnea,oul,pesmetul,condimentele si prazul taiat rondele.Se unge o tava cu o parte din unt.Se rastoarna compozitia in tava.Se niveleaz cu o lingura inmuiata in apa si apoi se aduaga restul de unt ,taiat cubulete.Se da la cuptor pentru 1 ora la foc moderat.Se poate servi fierbinte dar este foarte gustos servit a doua zi rece,cand se poate taia in felii subtiri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii