autor:

» » Mancaruri cu peste

HERING LA CUPTOR

Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
300 ml apa, 3-4 linguri de ulei, 2-3 linguri de otet de vin de 9 grade, sare, boabe de piper, foi de dafin .

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Pestele se curatat si spalat se taie rondele [hering, scrumbie, macrou] si se pune intr-un vas cu aprox. 300 ml apa , 3-4 linguri de ulei , 2-3 linguri de otet de vin de 9 grade , sare , boabe de piper , foi de dafin .Se acopera vasul cu un capac si se da la cuptor , la focul cel mai mic pt. 3-4 ore.Nu se verifica decit rar , dupa cca. 1 ora , sa vezi daca nu a scazut prea tare lichidul , apoi se lasa in continuare in cuptor.E gata cind prinde o usoara culoare aurie si sosul e foarte scazut.
Se serveste rece ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "HERING LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Se curata si se spala cartofii, apoi se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit. Se condimenteaza

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Hering la cuptor cu salata

Hering la cuptor cu salata

Dupa ce se curata si se spala heringii, sunt lasati la scurs circa 15 minute. Se unge cu ulei (eu

14 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 300 ml apa
  • 3-4 linguri de ulei
  • 2-3 linguri de otet de vin de 9 grade
  • sare
  • boabe de piper
  • foi de dafin .

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

File de peste in sos picant cu legume File de peste in sos picant cu legume

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incalzeasca, se prajesc ceapa si ardeii, apoi treptat celelalte legume se calesc putin.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Creveți gratinați cu spanac