autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

HERING LA CUPTOR

Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
300 ml apa, 3-4 linguri de ulei, 2-3 linguri de otet de vin de 9 grade, sare, boabe de piper, foi de dafin .

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Pestele se curatat si spalat se taie rondele [hering, scrumbie, macrou] si se pune intr-un vas cu aprox. 300 ml apa , 3-4 linguri de ulei , 2-3 linguri de otet de vin de 9 grade , sare , boabe de piper , foi de dafin .Se acopera vasul cu un capac si se da la cuptor , la focul cel mai mic pt. 3-4 ore.Nu se verifica decit rar , dupa cca. 1 ora , sa vezi daca nu a scazut prea tare lichidul , apoi se lasa in continuare in cuptor.E gata cind prinde o usoara culoare aurie si sosul e foarte scazut.
Se serveste rece ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "HERING LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
hering la cuptor

hering la cuptor

Heringul se curata (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece. Apoi se transeaza in

12 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Hering la cuptor cu salata

Hering la cuptor cu salata

Dupa ce se curata si se spala heringii, sunt lasati la scurs circa 15 minute. Se unge cu ulei (eu

14 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 300 ml apa
  • 3-4 linguri de ulei
  • 2-3 linguri de otet de vin de 9 grade
  • sare
  • boabe de piper
  • foi de dafin .

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pastrav proaspat cu legume la cuptor