Pestele se curatat si spalat se taie rondele [hering, scrumbie, macrou] si se pune intr-un vas cu aprox. 300 ml apa , 3-4 linguri de ulei , 2-3 linguri de otet de vin de 9 grade , sare , boabe de piper , foi de dafin .Se acopera vasul cu un capac si se da la cuptor , la focul cel mai mic pt. 3-4 ore.Nu se verifica decit rar , dupa cca. 1 ora , sa vezi daca nu a scazut prea tare lichidul , apoi se lasa in continuare in cuptor.E gata cind prinde o usoara culoare aurie si sosul e foarte scazut.
Se serveste rece ca aperitiv.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii