Faceti doua taieturi paralele de-a lungul painii, fara a merge pana la capete.
Taiati capacelele a doua rosii si scoateti intr-un bol semintele si sucul, adaugati in bol ulei de masline si piper.
Turnati amestecul obtinut de-a lungul crestaturilor din paine.
Feliati cele 2 rosii ramase, apoi asezati feliile in spatiile din paine facute la inceput, puneti deasupra feliile de mozzarella si frunzele de busuioc.
Taiati la final pe verticala pentru a portiona si serviti.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii