Faceti doua taieturi paralele de-a lungul painii, fara a merge pana la capete.
Taiati capacelele a doua rosii si scoateti intr-un bol semintele si sucul, adaugati in bol ulei de masline si piper.
Turnati amestecul obtinut de-a lungul crestaturilor din paine.
Feliati cele 2 rosii ramase, apoi asezati feliile in spatiile din paine facute la inceput, puneti deasupra feliile de mozzarella si frunzele de busuioc.
Taiati la final pe verticala pentru a portiona si serviti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii