autor:

catalin.morosan

» » Borsuri si Ciorbe

Holobaca (ciorba de loboda)

Autor: catalin.morosan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalin.morosan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 mai 2012

Ingrediente
loboda, zer dulce, orez, leustean, tarhon, patrunjel, ceapa verde, sare, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe orezul cu apa, se da in clocot zerul, se adauga verdeturile tocate in zerul clocotit, se adauga orezul fiert si se drege cu smantana. Apoi, se potriveste de sare.

Va dorim pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Holobaca (ciorba de loboda)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de stevie

Ciorba de stevie

Legumele se spala, se curata si se toaca marunt (morcovul, ceapa, radacina si ardeiul gras). Legumele

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu piept de pui si ou

Ciorba cu piept de pui si ou

Radacinoasele si cartofii se curaţa si se taie bucaţi mici. Ceapa se taie marunt. Taiem pieptul

1 vot    0 comentarii
1h 5 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • loboda
  • zer dulce
  • orez
  • leustean
  • tarhon
  • patrunjel
  • ceapa verde
  • sare
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de curcan