autor:

catalin.morosan

» » Borsuri si Ciorbe

Holobaca (ciorba de loboda)

Autor: catalin.morosan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalin.morosan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 mai 2012

Ingrediente
loboda, zer dulce, orez, leustean, tarhon, patrunjel, ceapa verde, sare, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe orezul cu apa, se da in clocot zerul, se adauga verdeturile tocate in zerul clocotit, se adauga orezul fiert si se drege cu smantana. Apoi, se potriveste de sare.

Va dorim pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Holobaca (ciorba de loboda)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de vacuta

Ciorba taraneasca de vacuta

Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in "oala minune" timp de 40 de minute. Apoi

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare (idee Daf)

Ciorba de perisoare (idee Daf)

Mi-a placut ciorba de perisoare pe care am mancat-o la restaurantul Daf Junior. Era limpede ca o

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • loboda
  • zer dulce
  • orez
  • leustean
  • tarhon
  • patrunjel
  • ceapa verde
  • sare
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de curcan