autor:

catalin.morosan

» » Borsuri si Ciorbe

Holobaca (ciorba de loboda)

Autor: catalin.morosan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalin.morosan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 mai 2012

Ingrediente
loboda, zer dulce, orez, leustean, tarhon, patrunjel, ceapa verde, sare, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe orezul cu apa, se da in clocot zerul, se adauga verdeturile tocate in zerul clocotit, se adauga orezul fiert si se drege cu smantana. Apoi, se potriveste de sare.

Va dorim pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Holobaca (ciorba de loboda)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Se curata ceapa, morcovul si ardeii, se toaca marunt si se pun la fiert intr-o cratita. Cand aproape

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare de curcan

Ciorba cu perisoare de curcan

Se pun legumele la fiert în apă cu puţină sare. Când legumele sunt aproape fierte, ne ocupăm

0 voturi    0 comentarii
59 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • loboda
  • zer dulce
  • orez
  • leustean
  • tarhon
  • patrunjel
  • ceapa verde
  • sare
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu zeama de varza