Pentru inceput prepar blatul.
Intr-un vas adaug jumatate cubulet de drojdie cu jumatate lingurita de zahar si le amestec bine. Dupa adaug o cana cu apa calduta si 2-3 linguri de ulei, amestec si adaug faina "in ploaie"...trebuie sa iasa o coca nici prea tare, nici prea moale. O las la dospit 10-15 minute.
Intre timp imi pregatesc ingredientele si dau drumul la cuptor la 220 de grade. Tai felii subtiri salamul,carnatii,ardeii,rosiile,ciupercile,maslinele si ceapa. Adaug hartia de copt in tava. Dupa ce a crescut intind o foaie potrivita,aproximativ jumatate de cm grosime si o asez in tava. Presar ingredientele peste si la sfasit rad telmeaua si adaug oualele batute bine cu putin piper si sare.
Bag tava la cuptor, reglez temperatura la 180 de grade si o las timp de 25-30 de minute. Se poate servi cu ketchup de casa sau cumparat.
Pofta buna !!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii