Desi pare o reteta destul de complicata si costisitoare la prima vedere eu va recomand sa o incercati.Iar daca in supermarketul in care obisnuiti sa va faceti cumparaturile se gasesc acele negrese deja facute e chiar mai bine.Sau puteti renunta la aceste negrese si sa faceti doar acel sos pe care il turnati peste cateva cupe de inghetata de vanilie si astfel aveti un desert rapid,care ii v-a impresiona cu siguranta pe invitatii dvs.
Pentru inceput vom face negresele.Astfel amestecam cele 2 oua,zaharul,cacaoa,faina si esenta de vanilie,urmand a adaugam peste aceasta compozitie ciocolata topita la bain marie si amestecata cu untul si cele 2 linguri de golden syrup.Vom tapeta o tava si o vom introduce in cuptor.Va rezulta o negresa destul de untoasa.Cand este deja racita se taie cubulete mici.
Pentru sos vom amesteca untul,zaharul,cacaoa si golden syrup si le vom topi pe foc,iar spre sfarsit adaugam frisca si mai lasam sa de-a inca o data in fiert.
Intr-o cupa punem cateva negrese,apoi 3 cupe de inghetata de vanilie iar apoi sosul fierbinte.
Nu trebuie sa va ingrijorati daca veti adauga mai mult sau mai putin din cantitatea scrisa mai sus pentru ca va iesi oricum.Iar pentru negrese nu trebuie sa folositi nimic pentru crestere si nu trebuie sa va speriati cand veti observa ca sunt asa cum le-ati introdus in cuptor(trebuie sa fie de 1cm inaltime).
Pofta buna!!!!!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii